Παρατήρησε κανείς ότι το υλικό κατασκευής του μυρίζει απαίσια ή μας δουλεύετε; Θα γλιτώσουμε από την υγρασία και θα αρρωστήσουμε από τη βρώμα...
Όχι 300 ευρω που τον αγόρασα, ούτε να μου τον χαρίζανε δε θα τον βάλω στο σπίτι που ζω.
Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта
Παρατήρησε κανείς ότι το υλικό κατασκευής του μυρίζει απαίσια ή μας δουλεύετε; Θα γλιτώσουμε από την υγρασία και θα αρρωστήσουμε από τη βρώμα...
Όχι 300 ευρω που τον αγόρασα, ούτε να μου τον χαρίζανε δε θα τον βάλω στο σπίτι που ζω.
4 Отговора
grsofk και ΚΥΡΙΑΚΗ 2013 σας καταλαβαίνω απόλυτα!Εχω 2 Meaco, ο ενας είναι άοσμος, ο δεύτερος βρωμάει πλαστικό σε σημείο που δεν κάθεσαι στο δωματιο.Απο τη Sani Hellas μονο τρελη δεν με εβγαλαν. Βεβαια εκει μεσα πχ μπορεί να καπνίζουν σαν φουγάρα οπότε το πλαστικό να μην το νιώθουν καν. Περιμένω απάντηση και από την εταιρεία που το αγόρασα...Εσείς τι κάνατε με αυτό το θέμα?
Δυστυχώς διαπίστωσα και εγώ ότι μυρίζει άσχημα καθ΄ όλη την διάρκεια που λειτουργεί!!!!!!!! Τον άφησα σε ένα δωμάτιο κενό για μια ολόκληρη ημέρα και ακόμα μυρίζει......... Εγώ τον αγόρασα 270, οπότε εσύ μάλλον θα κλαις περισσότερο από εμένα αφού έδωσες 20 ευρώ παραπάνω.... Και όσο για το αθόρυβος που γράφουν οι περισσότεροι,,,,,απορώ πως το κρίνουν;;; Δεν έχει τριξίματα από το πλαστικό κ μοτέρ (αν και μόλις τον αγόρασα) αλλά ο ήχος του αέρα είναι υπερβολικά έντονος, περισσότερο από κλιματιστικό. Για βραδινή χρήση μέσα στο υπνοδωμάτιο το αποκλείω, αλλά αν τον βάλω στο σαλόνι τότε πως θα φτιάξει την υγρασία στον χώρο που κοιμάμαι;;;;;; Ωραίο δίλημμα!!! Σκέφτομαι να παραμερίσω τα νεύρα μου και την απογοήτευσή μου και να πάω σε πολυκατάστημα να πάρω τον πιο οικονομικό (και ας μην είναι γνωστή μάρκα) εφόσον πρώτα τους ""αναγκάσω"" να τον λειτουργήσουν για να ακούσω τον θόρυβο του αέρα και την μυρωδιά του!!!!
4 Коментара
ΚΥΡΙΑΚΗ2013 Φίλε/λη μου είσαι άδικος . Τον έχω τώρα 3ο χρόνο είναι το καλύτερο μηχάνημα που κυκλοφορεί μακράν από τους άλλους και δεν έχω κανένα παράπονο. Ποια κακή πληροφόρηση σου είπε ότι ο αφυγραντήρας λειτουργεί μόνο στο δωμάτιο που τον έχεις ;;; Όπου τον βάλεις κάνει αφυγρανση σε ΟΛΟΚΛΗΡΟ το σπίτι. Τώρα εάν κάποιο δωμάτιο έχει περισσότερη υγρασία βάλε τον εκεί.
δεν μας τα λες καλά..... 5 χρόνια και δουλεύει ασταμάτητα, και δεν χρειάζεται να τον έχεις στο δωμάτιο σου βάλτον στο διάδρομο να κάνει αφύγρανση σε όλο τον χώρο. Η μυρωδιά που αναφέρειςείναι από τον ζεόλιθο και μετά από 10 λεπτά χάνεται. Διάβασε τις οδηγίες του.... πάρε την Sani Hellas ένα τηλέφωνο και εάν αποφασίσεις να τον πουλήσεις αφού θα πάρεις τον ποιο οικονομικό no name πες το να τον αγοράσω εγώ...
andreaskyriakeas, χαρακτηρίζεις ως άδικη την κριτική μου μόνο και μόνο επειδή εσύ δεν έχεις κάποιο παράπονο για τον αφυγραντήρα;;; Τον επέλεξα και τον αγόρασα από την πληροφόρηση που είχα πως είναι από τους καλύτερους της αγοράς. Από αυτόν, τον καλύτερο λοιπόν, δεν περίμενα να έχει αυτήν την μυρωδιά κατά την χρήση του... Από κάποιους οικονομικούς επώνυμους και από μη επώνυμους θα μπορούσα να δικαιολογήσω την μυρωδιά ως αστοχία υλικών και θα έλεγα ¨ότι πληρώσεις παίρνεις¨!! Αλλά από την μάρκα MEACO που ειδικεύεται στους αφυγραντήρες δεν μπορώ να δικαιολογήσω το οποιοδήποτε ελάττωμα. Επιπλέον δεν παραπληροφορήθηκα και χρησιμοποίησα τον αφυγραντήρα σε ένα δωμάτιο, αλλά λόγω της άσχημης μυρωδιάς αναγκαστικά τον έβαλα σε δωμάτιο που δεν χρησιμοποιείται για να περάσουν οι ώρες μήπως και με την χρήση φύγει η μυρωδιά. Και όσο για αυτό που έγραψες, πως όπου και να μπει θα κάνει αφύγρανση σε όλο το σπίτι δεν ισχύει καθώς τα τετραγωνικά αφύγρανσης που σου αναφέρει η εταιρία ισχύει για ενιαίους χώρους (οδηγίες από την SANI HELLAS). Και για να μην είμαι ¨άδικη¨ μετά από σχεδόν 2 ημέρες η μυρωδιά ελαττώθηκε αλλά δεν έφυγε....
Konstantinos_CHristoforidis72 δεν τον έβαλα σε ένα δωμάτιο ούτε από λάθος πληροφόρηση, ούτε από άγνοια! Τον τοποθέτησα σε δωμάτιο που δεν χρησιμοποιείται, καθώς μύριζε, μόνο και μόνο για να περάσουν οι ώρες που λειτουργεί μήπως και φύγει η μυρωδιά.
Στην σελίδα του scroutz που γράφουμε αφορά τον MEACO 20L PLATINUM ο οποίος είναι με συμπιεστή και όχι με ζεόλιθο, όπου αρκετοί αναφέρουν ότι έχει μυρωδιά. Προφανώς θα μπερδεύτηκες και ανέφερες ότι η μυρωδιά οφείλεται στον ζεόλιθο.
Στην επίσημη σελίδα της SANI HELLAS στην περιγραφή του αφυγραντήρα αναφέρει "" Μπορεί να καλύπτει έως περίπου 150m² με εξαιρετικά χαμηλό κόστος λειτουργίας, αθόρυβα............... Επειδή εσύ τον έχεις 5 χρόνια μπορείς να μου πεις αν είναι η λειτουργία του δικού σου meaco είναι αθόρυβη;;;;;;;;;;;;;; Αν ανατρέξεις στις κριτικές του, θα δεις ότι οι περισσότεροι τον έχουν βαθμολογήσει ως θορυβώδη. Δεν είναι δυνατόν να ισχυριστεί κάποιος ότι δεν κάνει θόρυβο,,,,,,, δέχομαι ότι ο θόρυβος που κάνει κάποιους δεν τους ενοχλεί, όχι όμως ότι είναι αθόρυβος:::::::::::::