Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
lina-maggy

Καλη σας ημερα.

Θα μπορουσε να διαλυθεί και σε ορο? Ουτως η άλλως αυτον χρησιμοποιούμε για πλύσεις.
Επισης λετε οτι πωλειται ξεχωριστα ενα μπουκαλακι, αλλα στην φωτογραφια στο κουτι βλεπω κατι αλλες συσκευες. τι ειναι?περιλαμβανονται μεσα?

Τελος οσοι εχετε κανει χρηση θεωρειτε οτι μια απλη συριγγα μεγαλη δεν θα εκανε την ιδια δουλεια?

Ευχαριστω

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

christosjune

Το μπουκάλι βοηθάει ώστε να μπει με πίεση το υγρό από το ένα ρουθούνι και να βγει από το άλλο για να γίνει σωστός καθαρισμός, και η σύριγγα ωστόσο μπορεί άλλα δεν θα γίνει το πιο πάνω που ανεφερα

Όνομα χρήστη
y.m.

Καλημέρα απο οσο γνωρίζω μπορειτε να χρησιμοποιείτε ορό που αγοραζεται σε μπουκαλι απο το φαρμακείο σκέτο.Αλλιως με νερό βρύσης και τα σακουλάκια συμφωνα με τις οδηγίες. Εμεις προτιμαμε ορο εκπλυσης που ανοιγει το καπακι και απο το στιγμη που το ανοίγουμε το φυλαμε στο ψυγείο για μια δυο μερες. Φυσικα παντα το ζεσταινουμε πριν τη χρηση. Η συσκευη λεει πανω ρητα ΧΛΙΑΡΟ. Τωρα σχετικα με τις συσκευασίες φανταζομαι θα υπάρχουν διαφορες. Υπαρχει και προϊόν μονο με τα σακουλακια και αλλα που εχουν τη συσκευη. Εγω βρίσκω μεγαλη διαφορα απο οτι με τη συριγγα. Καταρχας η πιεση με την οποία βγαινει το νερό ειναι ηπια. Επισης μόνο το νερό μπαίνει μεσα στο ρουθουνι και τελος η ποσοτητα ειναι πολυ μεγαλυτερη σε καθε περιπτωση. Εμεις το εχουμε βολευτει πολυ οικογενειακώς και πολλοί φιλοι μας επισης.

3 Σχόλια

Makis_Mposganas

Συμφωνα με τις οδηγιες χρησης μπορεις να χρησιμοποιησεις ειτε βρασμενο νερο ειτε φυσιολογικό ορο. Στο κουτι απεικονιζονται διαφορες συσκευες για ρινικες πλυσεις της εταιρειας για διαφημιστικους λογους που δεν περιέχονται, μεσα στο κουτι υπαρχει το μπουκαλακι και καποια φακελάκια. Σε σχεση με την σύριγγα κανει πολυ καλυτερη δουλεια γιατι εχει μεγαλυτερη τρυπα που σημαινει οτι διοχετευει περισσότερο υγρο σε χαμηλοτερη πίεση. Δοκιμαστε το αξιζει ειναι σαν να κανεις βουτια στην θάλασσα

y.m.

εδω θα μου επιτρέψετε να πω τη γνωμη μου και παλι..
το σκετο νερό βρύσης δεν ειναι καταλληλο. Το να το βρασεις, είναι θεμα αποστείρωσης. Αν το χρησιμοποιήσεις σκετο θα πονεσεις πολυ. Το εχω παθει οταν μια φορα ξεχασα να βαλω τα φακελακι. Το έχω ξαναγραψει ειναι θέμα ισοτονικοτητας σιγουρα και ισως και θεμα ph

Όνομα χρήστη