La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
KostasISback

Μπορείς να συνδεθείς στο τοπικό δυχτιο στο main ρουτερ (COSMOTE,Fritzbox κλπ) αν είναι ενεργό το VPN και το kill switch;

Nume de utilizator

1 Răspuns

stratos_ch

Ναι κανονικότατα.
Δεν έχει να κάνει με το τι ρούτερ έχεις,το Cudy το βλέπει ως συσκευή που συνδέεται στο VPN, όπως κάνει π.χ. ένα κινητό.
Και εγώ έχω το Fritzbox και δεν έχω κανένα πρόβλημα.

6 Comentarii

KostasISback

Επειδή το πήρα το Cudy και έχω το router fritzbox μπορείς να μου πεις τι έχεις κάνει και λειτουργεί το τοπικό δίκτυο με ενεργό VPN και kill switch;

stratos_ch

Αρχικα κλεινεις το WiFi απο το Fritzbox,στο χωρο σου θα υπαρχει μονο τα WiFi δικτυα απο το Cudy.
Δευτερον,το VPN το ρυθμιζεις επισης στο Cudy,οχι στο Fritzbox.Προτιμησε το Wirequard.
To Cudy το συνδεεις μεσω καλωδιου ethernet σε οποιαδηποτε θυρα του Fritzbox απο την μια και στην WAN θυρα του Cudy απο την αλλη.
Για να μπεις στην IP του Cudy,πρεπει να συνδεσεις προσωρινα με ethernet ή WiFi τον υπολογιστη ή το κινητο σου στο Cudy.

KostasISback

Αυτό έχω κάνει και δεν με βάζει στο τοπικο Δίκτυο του fritzbox με την ip 192.168.178.1 ενώ το cudy εχει 192.168.10.1 και δεν μπορώ να βρω και βίντεο στο YouTube

stratos_ch

Κανε reset το Cudy και επελεξε το ως ασυρματο ρουτερ στη πρωτη επιλογη που θα σου βγαλει.
Μετα στη λειτουργια WAN,επελεξε τη ρυθμιση DHCP.
Τα υπολοιπα βαλε οτι θες της επιλογης σου.

KostasISback

Ναι το έκανα αλλά τπτ δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει…

stratos_ch

Δυστηχως δεν μπορω ουτε εγω να σε βοηθησω απο εδω.
Δες και αν ειναι και το fritzbox σε DHCP.
Δοκιμασε και με το chatgpt,ή με το deepseek.

Nume de utilizator