γνωριζει καποιος αν μπορει το πανελ να χρησιμοποιηθει για φορτιση συσκευων καμερων αλλης εταιριας?
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
1 Απάντηση
Δε μπορώ να το πω με σιγουριά. Όμως αν η υποδοχή στη μπαταρία είναι συμβατή με το βύσμα του tp-Link, θεωρητικά γίνεται. Βέβαια, παίζει και το ενδεχόμενο βύσμα/θύρα μπαταρίας να ταιριάζει, αλλά να μη φορτίζει σωστά ή και καθόλου. Αυτό πρέπει να το προσέξεις. Φρονιμότερο να περιμένεις μήπως η εταιρεία που έχεις, σκοπεύει να κυκλοφορήσει ηλιακά πάνελ. Ξέρω ότι δε βοήθησα, όμως εγώ μ' αυτά είμαι αρκετά επιφυλακτικός...
2 Σχόλια
micro usb έχει η κάμερα μου, αυτό τί έχει;
Micro USB charging port - άρα θεωρητικά ταιριάζει η θύρα. Το θέμα είναι αν θα μπορεί να φορτίσει σωστά, μπαταρία μιας άλλης εταιρείας. Μπορεί να παίζουν ρόλο τα mAh ας πούμε. Δε μπορώ να σε δεσμεύσω για το τί θα κάνεις. Όμως αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι, επί 1 μήνα, οι καμερούλες φορτίζουν μια χαρά. Σαν κατασκευή είναι καλή, με πιστοποίηση IP65. Εξάλλου είναι εκτεθειμένο σε ηλιακό φως. Και μάλιστα λεει ότι απαιτούνται μόλις 30 λεπτά άμεσου ηλιακού φωτός. Σου λέω ειλικρινά, αξίζουν τα λεφτά τους. Με μόνη διαφορά ότι τα έχω σε tapo 420 wireless access cameras. Προσοχή ΔΕΝ είναι συμβατό με οποιαδήποτε τάπο. Μόνο τις C400, C420, C425. Περισσότερα στον επίσημο ιστότοπο:
https://www.tp-link.com/gr/home-networking/cloud-camera/tapo-a200/#overview