Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
artemis.pirini

εγω δεν καταλαβα. εμείς βράζουμε νερό και όπως είναι καυτό το βάζουμε στο θερμός και οταν έρχεται η ώρα κάνουμε το κλασικό 5λεπτο και βάλε για να το κρυωσουμε. αγοράζοντας αυτό το προϊόν, το καυτό νερό πως θα πέσει στην κατάλληλη θερμοκρασία?

Benutzername

1 Antwort

ip28

βραζεις το νερο για να αποστειρωθει. μετα, σε οποια θερμοκρασια και αν ειναι (ακομα και αν το αφησεις να κρυωσει στο βραστηρα) το βαζεις στο μπιμπερο και βαζεις το μπιμπερο στο θερμαντηρα. ο θερμαντηρας εχει 5διαφορετικες θερμοκρασιες διαλεγεις ποια θελεις και το νερο πιανει αυτη τη θερμοκρασια και μενει εκει μεχρι να το χρειαστεις. ανα πασα στιγμη ξυπνησει το μωρο και κλαιει το νερο ειναι στην τελεια θερμοκρασια και απλα βαζεις τη σκονη. ο θερμαντηρας λειτουργει σαν λουτρο υδατος σταθερης θερμοκρασιας. το θερμος δε λειτουργει με τον ιδιο τροπο. εγω το εχω στο κομοδινο και εχω φτιαξει απο πριν τρια τεσσερα μπιμπερο με αποστειρωμενο νερο, παντα ενα ειναι μεσα στο θερμαντηρα κι οταν το χρησιμοποιησω βαζω αμεσως το επομενο.

Benutzername