Θα μπορώ να τα χειριστώ και τα δυο εξίσου καλά αλλά δεν έχω wifi (router) στο σπίτι μου όμως έχω internet στον υπολογιστή
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Θα μπορώ να τα χειριστώ και τα δυο εξίσου καλά αλλά δεν έχω wifi (router) στο σπίτι μου όμως έχω internet στον υπολογιστή
3 Απαντήσεις
στην μη ύπαρξη wifi κανένα smartphone δεν θα μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα, θα σου πρότεινα να αγοράσεις ενα router modem με wifi και μετά να αγοράσεις οποιο smart phone σηκώνει η τσέπη σου, τώρα ανάμεσα σε ios και android είναι μια συζήτηση που σηκώνει ώρες χωρίς κάποιο πραγματικό αποτέλεσμα, τυχαίνει να εχω συσκευές και με τα 2 λειτουργικά, και μπορώ να σου πω με βεβαιότητά οτι οποιαδήποτε προσπάθεια σύγκρισης αναμεταξύ των, φέρνει το ιδιο αποτέλεσμα με το προσπαθείς να μετρήσεις το ύψος σου σε ζυγαριά. Εν ολιγης είναι 2 εντελώς διαφορετικά πράγματα που απευθύνονται σε διαφορετικές μερίδες ανθρώπων και δεν μπορούν να συγκριθούν.
Για να μπορούν τα μέλη της κοινότητας του Skroutz να σου πουν τη γνώμη τους, θα πρέπει να τους διευκρινήσεις σε ποιο iphone4 αναφέρεσαι http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=catspan&keyphrase=iphone+4