Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Antonis_Vl

Ποιο αξίζει περισσότερο και αν αξίζει επίσης να αγοράσω κάποιο από αυτά τώρα ή να περιμένω μέχρι το φθινόπωρο που θα έχει βγει(;) κάτι άλλο.

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

CmdShepard85

Πιστεψε με, φιλε, το iPhone ειναι τρελα υπερτιμημενο σε σχεση με ολα τα αλλα τηλεφωνα που κανουν τα ιδια και καλυτερα. Οτι και να κανεις, μην αγορασεις ποτε iPhone.

Προτεινω One X ανεπιφυλακτα!

Όνομα χρήστη
Antonis_Vl

Η βοήθειά σου ήταν σημαντική! Ευχαριστώ πολύ! Επειδή έχω μια χρονική άνεση να περιμένω πριν αγοράσω κάποιο από τα 2, θα δω αν υπάρξει κάποια άλλη απάντηση. Τα link εξαιρετικά! Ευχαριστώ και πάλι!

2 Σχόλια

X4Tz1S

Μην ξεχνάς ότι το HTC One X (αν δεν κάνω λάθος) είναι το πρώτο κινητό που έχει πάνω του GPU & CPU από την NVIDIA , πιστεύω να την γνωρίζεις σαν εταιρία που ασχολείται με εξαρτήματα H/Y.

Antonis_Vl

Ναι, γνωρίζω αρκετά πράγματα. Απλώς μέχρι τώρα δεν είχα τολμήσει να κάνω μια τέτοια αγορά (εννοώ ενός καλού κινητού) και το αποφάσισα τώρα. Και ήθελα από κάποιον ο οποίος γνωρίζει κάτι παραπάνω ή έχει εμπειρία χρησιμοποίησης αυτών των 2 να μου έδινε μια παραπάνω ιδέα.

Όνομα χρήστη
X4Tz1S

Φίλε μου καλησπέρα , πρώην κάτοχος iphone 3GS και τώρα έχω το HTC One X , μπορώ να πω ότι είναι τρομερό το HTC One X σε πολλά πράγματα και στις δυνατότητες του αλλά για να μην έχει μόνο την δικιά μου γνώμη και πηγαίνω μόνο προς τα εκεί μπορείς να δεις και μόνο σου στα 2 link που θα σου δώσω

http://www.gsmarena.com/apple_iphone_4s-4212.php

http://www.gsmarena.com/htc_one_x-4320.php

Τα μόνα ίσως αρνητικά που βρίσκω στο HTC One X είναι ότι δεν παίρνει έχτρα κάρτα (π.χ Samsung Galaxy S III) και ότι έχει σχετικά μικρή μπαταρία 1800 mAh αλλά αν δεν είσαι συνέχεια πάνω από το κινητό κρατάει 1,5 μέρα. Εγώ δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα γιατί κάθε βράδυ φορτίζω τα κινητά μου.

Ελπίζω να βοήθησα λίγο.

Όνομα χρήστη