s5 η s5 neo ?Πιο ειναι καλυτερο? και πιες οι διαφορές τους ?
Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs
1 Răspuns
Φυσικα και s5 . Το neo ειναι σχετικα λιγο πιο αδυναμο και χωρις τις δυνατοτητες του s5 ειδικά στην καμερα. Βεβαια ερχεται με android 5.1.1 . Θα τα δεις και αναλυτικά στο internet τις διαφορες τους.Επισης ειναι λιγο προς το καλυτερο το dedign του s5 neo. Παντως εγω θα σου ελεγα s5 . Το εχω μια εβδομαδα και το τηλεφωνο δεν κατσλαβσινει τιποτα τα κανει ολα αψογα παρολο που μιλαμε για εναμιση χρονου μοντελο. Πολυ μπροστα μονο αν εξαιρεσεις το πλαστικο dedign που λυνετε με μια ομορφη θηκουλα το τηλςφωνο ειναι πολυ μπροστα. Να φανταστεις οτι πηγαινα για s6 και οηρα το s5 και δηλωνω υπερκαλυμενος αν και heavy user. Εμενα προς το παρων παει σφαιρα αν και το εχω γρμισει apps ουτε lagsουτε κολληματα σε καμερες κλπ επισης μπαταρια σχεδον δυο μερες με καλη (οχι full) χρηση. Το κινητο ειναι αστερι και στην τιμη που ειναι τωρα ειναι πολυ καλη περιπτωση για καποιον που θελει ενα κινητο που μπορει να κανει τα παντα χωρις να δωσει ενα καρο χρηματα. Οποιο και να παρεις απο τα δυο να ξερεις το s5 ειναι πολυ καλο εργαλειο και θα εισαι καλυμενος για πολυ καιρο ακομη!
1 Comentariu
Ευχαριστώ φίλος ..