Αγορασα το συγκεκριμενο προιον πριν λιγους μηνες επειδη μου την συστησε ο δερματολογος μου. Ειχα πολυ εντονη ακμη και τωρα ειναι λιγο καλυτερα ,ενω μου ειχε πει οτι σε 1 μηνα θα εχει αρκετα μεγαλη διαφορα, για αυτο εκανα το λαθος και αρχισα να το βαζω σαν κρεμα και εχει κοκκινισει ολο μου το προσωπο. Πρεπει να βαζω ενυδατικες κρεμες η να το αφησω ετσι και θα περασει; Το επαθα αυτο πριν 4 μερες και αρχιζει και ξερενεται προς το παρον
2 Коментара
Ναι εχει βοηθησει αρκετα το σαπουνι επειδη το βαζω 2 φορες την ημερα οπως ειπε ο δερματολογος μου απλα ηθελα να φυγουν πιο γρηγορα γιατι εδω και 2 χρονια εχω ακμη και βαρεθηκα..προς το παρον βαζω vaseline και ενυδατικη nivea υπαρχει μια βελτιωση. Ευχαριστω παντως
Δεν θα φύγει η ακμή με το σαπούνι, βοηθάει να διατηρούνται ήρεμα αλλά η ακμή μόνο με αγωγή... Προσωπικά ζήτησα η ίδια από την γιατρό την βαριά αγωγή με ακνοτρεν χαπια γιατί εκείνη ήθελε να με πάει συντηρητικά αλλά όπως λες είχα κουραστεί ενώ έβλεπα την αδερφή μου κ φίλους με τις δυνατές αγωγές να γίνεται το δέρμα τους πεντακάθαρο... Το έκανα και ηρέμησα και το σαπούνι όπως και η ενυδατική είναι πάντα χρήσιμα...
????