За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
bill2023

Καλησπερα έχω μικτή επιδερμίδα και βγάζω σπυράκια κυρίως στην μύτη και στο πιγούνι και είμαι ανάμεσα σε αυτό το καθαριστικο και της cerave. Επίσης για ενυδατική σκέφτομαι να πάρω neutrogenas που λενε πως ειναι αρκετά καλή αλήθευει ; Τέλος πάντως Οπιος εχει παρόμοια κατάσταση με την δίκη μ θα παρακαλούσα να μου προτείνει προϊόντα !

Потребителско име

1 Отговор

vagman_tech

Εγώ ανάλογα το φαγητό της ημέρας π.χ. τηγανητές πατάτες ή λαδερά φαγητά θα έχω λυπαρό δέρμα (στο πρόσωπο μόνο) οπώτε αυτό το σαπούνι μου λύνει τα χέρια το πρωί πριν ξεκινήσω την ημέρα μου. Σίγουρα θα χρειαστείς ενυδατική όπως πολύ σωστά λές ωστόσο δεν γνωρίζω πολλά για να σε βοηθήσω. Το σιγκεκριμένο σαπούνι προσώπου το είχε πάρει η κοπέλα μου αλλά της "τέντονε" το δέρμα, ειδικά όσες φορές ξέχναγε/δεν προλάβαινε να βάλει ενυδατική, κάτι που δεν της άρεσε σαν αίσθηση και κατέληξα εγώ να το χρησιμοποιώ. Εν τέλη μου άρεσε, ειδικά μετά απο ένα πρωινό ξύρισμα είναι ότι καλύτερο. Χρόνια τώρα χρησιμοποιώ παράλληλα και αυτό εδώ https://www.skroutz.gr/s/3627949/Sebamed-Liquid-Face-Body-Wash-1000ml.html?from=catspan που είναι φουλ οικονομικό αλλά αν δεν έχει λυπαρή επιδερμίδα πάλι θα χρειαστείς ενυδατική 1000%.

ΥΓ: Το Sebamed μου το ειχαν προτείνει 2 διαφορετικοί δερματολόγοι όταν είχα ακμή 3η λυκείου και η συσκευασία των 1000ml 14-15 ευρώ βγάζει πάνω απο 2 χρόνια για ατομική χρήση!

Потребителско име