Ψάχνω μετρητή ραδιενέργειας και ακτινοβολίας,σε περίπτωση που υπάρχει πυρινηκι έκρηξη. Τι μου προτείνετε; Ο συγκεκριμένος κάνει;
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Ψάχνω μετρητή ραδιενέργειας και ακτινοβολίας,σε περίπτωση που υπάρχει πυρινηκι έκρηξη. Τι μου προτείνετε; Ο συγκεκριμένος κάνει;
1 Απάντηση
Η Συσκευη ειναι παρα πολυ καλη. Σε περιπτωση παρουσιας Ουρανιο, Θοριο η Ραδιο 1) παραδειγματος χαρη σε ρολογια χειρος η ξυπνητηρια η πυξιδες πριν το 1970 που περιεχουν το ραδιο θα σας ειδοποιησει θα αναβει το κοκκινο φωτσκι και θα κανει θορυβο η συσκευη. 2) παραδειγμα σε πρασινα γυαλινα σκευη που περιεχουν ουρανιο οπως επισης και στα κοκκινα η πορτοκαλι πιατα που περιεχουν μπολικο ουρανιο που κατασκευστηκαν πριν το 1950 η συσκευη θα κανει σαν τρελη απο το θορυβο. Τωρα στην Περιπτωση Τριτιου Tritium θα σας δειξει στην ενξειξη κατω απο 001.00 μsv/h. Παραδειγμστος χαρη στο my Betalight Torch tritium μου εδειξε 000.40 μsv/h. Το Tritium εχει μια αδυναμη ακτινοβολια κυριως ασθενη β ακτινοβολια. ΤοTritium βρισκεται τωρα στα ρολογια χειρος , στις πυξιδες ,στα μπρελοκ keychain και στα Betalight torch Tritium. Μπορεις ακομη την συσκευη νσ την χρησιμοποιησεις σε σπηλαια η ορυχεια που υπαρχει ουρανιο η θοριο θα κανει σαν τρελη. Τετοια σπηλσια η ορυχεια θα τα βρεις κυριως στο εξωτερικο. Ελπιζω να βοηθησα.
1 Σχόλιο
Ακομη και σε διακοσμητικα γυαλινα σκευη η διακοσμητικα πιατα που κατασκευαστηκαν πριν το 1950 που μαλλον περιεχουν ουρανιο , αν θα πας κοντα την συσκευη θα κανει σαν τρελη απο το θορυβο. Τωρα σχετικα με την ερωτηση σου αν πας στο τσερνομπιλ , φουκοσιμα και στο Κουρτσατόφ στο καζακσταν σιγουρα η συσκευη θα δειξει πανω 002.00 μsv/h ακτινοβολια