γειά σας! το tapo hub h200 μπορεί να συνδεθεί με wifi? δεν το έχω καταφέρει ακόμα. Μόνο καλωδιακά με εθερνετ συνδέεται
Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs
γειά σας! το tapo hub h200 μπορεί να συνδεθεί με wifi? δεν το έχω καταφέρει ακόμα. Μόνο καλωδιακά με εθερνετ συνδέεται
4 Răspunsuri
Ναι συνδέεται, φτάνει να είναι συνδεδεμένο καλωδιακά πρώτα και επιλέγετε από τα settings να κάνετε ασύρματη σύνδεση. Βεβαιωθείτε πρώτα ότι το firmware είναι ανανεωμένο. Είχα πρόβλημα να το καταφέρω μέχρι που έκανα ανανέωση.
εγώ ξέρω ότι συνδέεται μόνο καλωδιακά κάποιος άλλος στη συζήτηση είχε αναφέρει ότι το σύνδεσε και ασύρματα με wi-fi δεν ξέρω αν βγήκε κάποια καινούργια βερσιών αλλά η παλιά ήτανε μόνο καλωδιακά
Μόλις το πήρα σήμερα. Υποτίθεται ότι μπορεί να ενωθεί ασύρματα, αλλά δεν βρίσκει κανένα ασύρματο δίκτυο. Δουλεύει μόνο με 2.4GHz (εγώ έχω 2.4 και 5) αλλά αρνείται να ενωθεί. Θα το στείλω πίσω και θα δοκιμάσω άλλο.
δυστυχώς μόνο καλωδιακά μπορεί να συνδεθεί δεν συνδέεται ασύρματα εκτός αν βγει καινούργια βερσιόν και μπορεί να το κάνει μέχρι τώρα από ό,τι ξέρω μόνο καλωδιακά δεν υπάρχει δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης
4 Comentarii
γειασας! τελικά κάνει και ασύρματη σύνδεση μέσω wi fi αλλά απαιτεί πρώτα ενσύρματη συνδεση και στη συνέχεια ακολουθείς τα βήματα και σε ρωτάει αν θες να κάνεις ασύρματη σύνδεση
Μόλις το πήρα σήμερα. Υποτίθεται ότι μπορεί να ενωθεί ασύρματα, αλλά δεν βρίσκει κανένα ασύρματο δίκτυο. Δουλεύει μόνο με 2.4GHz (εγώ έχω 2.4 και 5) αλλά αρνείται να ενωθεί. Θα το στείλω πίσω και θα δοκιμάσω άλλο.