Είναι συμβατό με Tapo C500;
See in detail the terms of use for the Product Questions
2 Replies
επειδή την έχω τη συγκεκριμένη κάμερα και πολλές άλλες οι συγκεκριμένες εταιρείας έχεις μόνο δύο επιλογές οι συνδέσεις με την κάρτα micro sd η με το κέντρο υποστήριξης της εταιρείας που έχει συνδρομή δεν υπάρχει άλλη επιλογή δεν σου δίνει τη δυνατότητα από τις ρυθμίσεις να κάνεις κάτι άλλο
13 Comments
Είστε λάθος και καλό είναι να μη δίνετε πληροφορίες χωρίς να είστε σίγουρος. Μίλησα με το support τους και γίνεται κανονικά η σύνδεση.
εσύ είσαι λάθος το συγκεκριμένο σύστημα είναι αποκλειστικά για κάμερες μπαταρίας και είναι συμβατό μόνο αποκλειστικά με τα εξής μοντέλαC400&C420
κι ο λόγος είναι η κάμερες οι συγκεκριμένες δεν έχουμε καταγραφικό ενσωματωμένο για κάρτα και μπορούμε μόνο να κρατήσουνε τα βίντεο με αυτό το σύστημα ενώ όλες οι άλλες ρεύματος έχουν ενσωματωμένη κάρτα yo λόγο σε έγινε για να μπορούν να κρατάει η μπαταρία τους πάρα πολλές μέρες αν διαβάσεις που αναφέρουμε κατηγορηματικά στα χαρακτηριστικά τους
εσύ διάβασε τα χαρακτηριστικά που λέει ότι είναι συμβατό μόνο με τα συγκεκριμένα μοντέλα η ίδια εταιρεία το λέει όχι εγώ
Συνδέστε περισσότερες συσκευές (έως 64 διακόπτες, αισθητήρες ή κουμπιά +4 κάμερες ή κουδούνια πόρτας) για να δημιουργήσετε το έξυπνο οικοσύστημα του σπιτιού σας. Λειτουργεί και είναι συμβατό με τις Tapo C420, Tapo C400, Tapo D230
επειδή την έχω τη συγκεκριμένη κάμερα και πολλές άλλες οι συγκεκριμένες εταιρείας έχεις μόνο δύο επιλογές οι συνδέσεις με την κάρτα micro sd τι με το κέντρο υποστήριξης της εταιρείας που έχει συνδρομή δεν υπάρχει άλλη επιλογή δεν σου δίνει τη δυνατότητα από τις ρυθμίσεις να κάνεις κάτι άλλο
Καταγράψτε βίντεο 24/7 και δημιουργήστε τη δική σας προγραμματισμένη καταγραφή, με την εγκατάσταση μιας micro SD κάρτας (έως 512 GB).
Υποστηρίζεται Tapo Care για αποθήκευση στο cloud με απεριόριση χωρητικότητα
αυτό ακριβώς που αναφέρει αντιπροσωπεία και το site της εταιρείας τίποτα παραπάνω και τίποτα παρακάτω πού το βρήκε τώρα εσύ ότι μπορεί να συνδεθεί με το συγκεκριμένο σύστημα