За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
Σοφία Μεσολογγι

Μπορούμε να μεταβάλουμε (μειώσουμε) τον προκαθορισμένο αριθμό στροφών των προγραμμάτων ή μήπως η μόνη επιλογή που έχει το σχετικό πλήκτρο είναι η κατάργηση των στροφών δηλαδή πλύσιμο χωρίς στύψιμο; Η θερμοκρασία σε κάθε πρόγραμμα επίσης , μπορεί να μεταβληθεί ;

Потребителско име

1 Отговор

giokou

Ποτέ δε θα κατανοήσω, γιατί δε διαβάζετε τις οδηγίες χρήσης, οι οποίες είναι γραμμένες από τον κατασκευαστή! Ναι λοιπόν, μπορούμε να επιλέξουμε τις στροφές πριν ξεκινήσει η πλύση, με το αντίστοιχο πλήκτρο και ναι, μπορούμε να αλλάξουμε τη θερμοκρασία πριν ξεκινήσει η πλύση με το αντίστοιχο πλήκτρο, σε αρκετά προγράμματα.
ΣΤΡΟΦΕΣ: 0 – 400 – 600 – 800 – 1000 – 1200
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: 20ºC, 40ºC, 60ºC, 90ºC

2 Коментара

Σοφία Μεσολογγι

Κατ’αρχάς ευχαριστώ για την απάντηση . Όμως μη μου τραβάτε το αυτάκι και μη με μαλώνετε , θεωρώντας με χαζή. Φυσικά και διάβασα τις οδηγίες πριν ρωτήσω . Αφ’ ενός οι οδηγίες είναι κοινές για πέντε διαφορετικά μοντέλα και πολύ συχνά σε τέτοια manual παρατηρούνται αστοχίες, αφού μπορεί μια λεπτομέρεια να μην αφορά ένα από τα περιγραφόμενα μοντέλα και να έχουν αμελήσει τον διαχωρισμό του , αφ ετέρου ήδη όταν το διάβαζα παρατήρησα λάθη όπως στη σελίδα 73 οι αναφερόμενες διαστάσεις (που περιγράφονται από κοινού με άλλο 7κιλο μοντέλο) είναι λάθος αφού αναφέρεται βάθος 50 εκατοστών ενώ η εταιρεία το περιγράφει στη σελίδα της με βάθος 40 εκατοστών (λεπτομέρεια σημαντική για την επιλογή μου αφού έχω περιορισμένο χώρο) . Όλα αυτά σε συνδυασμό α) με τις ασάφειες στην διατύπωση των οδηγιών και β) με ένα σχόλιο στις αξιολογήσεις του Skroutz που ανέφερε ότι δεν μπορεί να ρυθμίσει τις στροφές στα προγράμματα με οδήγησαν να ζητήσω διευκρίνιση δεδομένου ότι η αγορά μου θα γίνει διαδικτυακά και με προορισμό την επαρχία και σε τέτοιες περιπτώσεις είναι δύσκολη η αναστροφή της αγοράς αν δεν είναι αυτό που θέλω. Επομένως …. Όταν κάποιος ρωτά πιθανόν έχει τους λόγους του , και όταν κάποιος άλλος έχει την ευγένεια να απαντήσει και να τον βοηθήσει, ας μην προσθέτει σχόλια αγανάκτησης , δεν βοηθούν και ακυρώνουν (εν μέρει) την καλή του πράξη .
Ετσι και αλλιώς σας ευχαριστώ .

giokou

ΟΚ σας κατανοώ, αλλά θα μπορούσατε κι εσείς να είστε λίγο πιο σαφής στο γιατί ρωτάτε τα συγκεκριμενα πράγματα. Επίσης, με το κουμπί των στροφών πατημένο για 3'' ενεργοποιειτε την αθόρυβη λειτουργία.
*Πάντα μπορείτε κάλλιστα να επικοινωνήσετε με την κατασκευάστρια εταιρεία για τέτοιου είδους διευκρινήσεις.

Потребителско име