Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Lia90.

Καποιος που να με βοηθησει; Ειχαμε διακοπη ρευματος. Αλλαξε ο τεχνικος της cosmote ονομα και κωδικο δικτυου.εκανα reset στον αναμεταδοτη deco m5 ομως ασυρματα δε πιανει μεχρι το σημειο που μενω. Οποτε το εχω συνδεσει με το ρουτερ που εκει πιανει αλλα και παλι πως γινεται ασυρματα;

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

dimitriou

Ο συγκεκριμένος υξοπλισμός είναι MESH αλλά μόνο με τη σειρά Deco. Στην ουσία θα πρέπει να έχεις δυο τέτοιες συσκευές ή και περισσότερες για να καλύψεις μεγάλους χώρους. Η πρώτη συσκευή όντως θα πρέπει να συνδεθεί στο router του παρόχου και στη συνέχεια οι υπόλοιπες να συνδεθούν ασύρματα ή ενσύρματα πάνω στο πρώτο M5. Τα συγκεκριμένα υποστηρίζουν Access Point Mode ( το router του παρόχου λειτουργεί για όλες τις απαιτούμενες υπηρεσίες και τα DECO λειτουργούν για την επέκταση του ασύρματου δικτύου ) και Router Mode όπου την κίνηση και το ασύρματο τη διαχειρίζεται το Deco και την προωθεί στο Router του παρόχου. Και στις δυο περιπτώσεις το ασύρματο δίκτυο του παρόχου θα πρέπει να γίνει off για την αποφυγή παρεμβολών.

Όνομα χρήστη