αγόρασα την 7800χτ και έχω θέμα με driver's δεν ανοίγει παιχνίδια κρασαρι το pc και όταν τα ανοίξει και παίξω λίγο φοβάμαι μη κρασαρι πάλη..... δοκίμασα Πόλλα π είδα στο γιουτιουμπ αλλά τπτ δεν μπορώ να την χαρώ
Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта
αγόρασα την 7800χτ και έχω θέμα με driver's δεν ανοίγει παιχνίδια κρασαρι το pc και όταν τα ανοίξει και παίξω λίγο φοβάμαι μη κρασαρι πάλη..... δοκίμασα Πόλλα π είδα στο γιουτιουμπ αλλά τπτ δεν μπορώ να την χαρώ
1 Отговор
Περίεργο. Πολύ παλιότερα υπήρχαν σοβαρά θέματα με τους drivers. Πλεόν δεν παίζει αυτό. Κάτι άλλο φταίει. Πες μου τι τροφοδοτικό έχεις. Ποιά παιχνίδια άνοιξες και crashαρε? Έχεις εγκαταστήσει DX12? Τι Windows έχεις?. Δες από την εφαρμογή των Windows τι error καταγράφει (Event Viewer). Εάν δεν γνωρίζεις την εφαρμογή, δες στο YouTube πως λειτουργεί. Μόνο έτσι θα βρεις τι φταίει. Εάν δεν είσαι σε θέση να το ψάξεις από εκεί - κάνε uninstall τους drivers με DDU Uninstaller (Clean Uninstall και εγκατάσταση νέας κάρτας) και βάλε τους "24.1.1". Με αυτούς δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα αν είναι θέμα drivers διότι δεν έχει αναφερθεί κάτι.
2 Коментара
τι τροφοδοτικό έχεις αν είναι μικρό κρασαρι γτ σε προστατεύει.... η 7800χτ θέλει τουλάχιστον 750w άλλαξε τροφοδοτικό και ξανά γράψε
Και με 650w Gold δουλεύει άψογα