Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
stasa76

να μην την ματιαξω.... εχω παθει επιτελους πλακα... Αναβάθμισε 6650 χτ...καρταρα και αυτη..... 5600g... 24gb μνημη... tomahock 2 ... corsair rm850..... γμω τα λεφτά μου μεσα...εχω κομπιουτερ απο το 1988 , αχτι το ειχα να δω επιτελους γραφικα στο πισι μου.... στα 2κ δεν μασαει τιποτα.... .. θερμοκρασιες με ανοιχτο τζαμακι σε φουλ παιχνιδια αστειες.... παιζει να το ματιαξα και να μου καει.....παρε δανειο και παρτην χτες

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Epidemic Studios

Και καλά έκανες με την GPU διότι την 7900GRE την έχουν ξεφτυλίσει σε τιμή εδώ και πολύ καιρό. 1000 φορές 7800ΧΤ. Με τα χρήματα της 7900GRE πας κανονικά για 4070 super ή και ακόμα αυτήν που πήρες!

Όνομα χρήστη
Epidemic Studios

Μια χαρά!!!!!. Να χαρείς το νεό σου build. Απλά βάλε άλλο 1 dim-ακι. Δεν παίζει σωστά με τρεις μνήμες. Πολύ καλή επιλογή σε Motherboard και τροφοδοτικό. Κάποια στιγμή πουλάς επεξεργαστή και κοιτάς για 5700Χ3D με τα κάλαντα :)

2 Σχόλια

stasa76

να σαι καλα αγορι.....πριν αναβαθμίσω έβλεπα για bottleneck λογο cpu κτλ....νομιζω οτι για καποιον που βλεπει 110 plus fps 2k όλα στο full στο rdr2 , 60-70 fps silent hill remake 2k ολα full ..το συγχωρεμενο το crysis 3 ολα full 2k anisotropic 16 , antilasing 8... assassin's creed odyssey ολα full 2k 110 plus fps..... δεν ψαχνω για παραπάνω...ειμαι ικανοποιημενος...το silent hill remake ειναι τοσο κακογραμενο αλλα το λυγιζει η καρτα.... εαν δει καποιος την ομιχλη σε τελεια. ποιοτητα οπως την βλέπω τωρα θα αναστεναξει.....θερμοκρασιες σε αστεια νουμερα 60-63 με ανοιχτο καπακι ανεμιστήρες στο 20% μεσα στο τρίαθλιο κουτι Erebus του πλαισιου

Epidemic Studios

Έκανες πολύ καλές επιλογές. Απλά επειδή καταλαβαίνω τον καημό σου αλλά και τα ποθημένα σου από άστοχες αγορές κρίνοντας τα γραπτά σου, χαίρομαι που επέλεξες καλά parts. Το RMX δεν πρόκειται να σου πάθει ΤΙΠΟΤΑ και ευτυχώς που πήρες αυτό. Τρέχω 3 χρόνια τώρα με 650W RMX 3070 ti OC με έξτρα manual OC και δεν καταλαβαίνει τίποτα ενώ ο κατασκευαστής προτείνει 750W, έχοντας x14 FANS, AIO και 15-17 USB συσκευές σε build που μου στοίχησε πάνω από 3000 ευρώ πριν 3 χρόνια. Γενικά η σειρά RM"X" φημίζεται για τα Ιαπωνέζικα parts του και όχι μόνο. Κλείδωσες εκεί για τα επόμενα χρόνια. Απλά σου ανάφερα και ήθελα να σου πω, πως εάν πας στον 5700X3D θα είσαι στο 100% μιας και που ο 5800Χ3D τέλος για λόγους της AMD. Με ένα τέτοιο build δεν αξίζει να πάς σε AM5 πλατφόρμα, έχοντας καλή CPU - GPU και ένα καλό τροφοδοτικό για να διαμοιράζει σωστά τα ρεύματα. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι έκανες με το κομμάτι ψύξης ή την επιλογή του κουτιού σου. Απλά να ξέρεις πως η Αγία Τριάδα είναι CASE - PSU - MONITOR.....αυτά σου μένουν χρόνια εάν και εφόσον επιλέξεις κάποια σωστά κομμάτια. Όλα τα υπόλοιπα αλλάζουν κάθε 2-3 μήνες.
Γράψε εάν θες σωστά και αναλυτικά το setup σου!

Όνομα χρήστη