La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
Steve_ReprolRcvSpeed

Το σκέφτομαι πολύ φίλοι μου αλλά μάλλον δεν θα το προτιμήσω.
Στα 1290 x 2796 px QHD ανάλυση οθόνης κοινώς αδικαιολόγητη στα 36W η φόρτιση έτσι διάβασα τουλάχιστον στα 15W μόνο η ασύρματη δεν διαθέτει δακτυλικό αποτύπωμα με 8GB όταν οι Ναυαρχίδες Android φτάσανε στα 16GB και πολλά άλλα.Στα 1500 ευρώ δεν δικαιολογούνται όλα αυτά.Στα 899 ευρώ παίρνετε το θηρίο το OnePlus 11 με ανάλυση οθόνης στα 3216 x 1440 Amoled με 100W γρήγορη φόρτιση με 16/256 παρακαλώ με δακτυλικό αποτύπωμα με Snapdragon 8.2 GEN και ούτω κάθε εξής.

Nume de utilizator

3 Răspunsuri

Nume de utilizator
vagman_tech

Κάνεις το ίδιο λάθος όπως και ο περισσότερος κόσμος, συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Τα 8GB RAM σε iOS, με τον τρόπο που τα διαχειρίζεται το λειτουργικό σύστημα είναι υπερ αρκετά. Παίζω Call of Duty Mobile στο iPhone 13 και δεν έχει κολλήσει ποτέ το κινητό ακόμη και μετά απο 2 ώρες συνεχόμενης χρήσης με φωτεινότητα στο τέρμα, ακουστικά κ.τλ. Το ίδιο ισχύει και για τα Macbook. Έχω M1 Air (2020) με 8 GB και το τρέχω λες και είναι Windows laptop με 16GB - το έχω διαπιστώσει επειδή έχω gaming υπολογιστή με 16GB RAM σπίτι και σε ορισμένες εργασίες είναι το ίδιο γρήγορα 1000ε laptop και 1500ε desktop! Εγώ σκέφτομαι την Apple ότι μου πουλάει το καλύτερο προϊόν εκεί έξω αλλά με τιμή +300 ευρώ. Δεν αξίζει πάντα, αλλά αν τα έχεις σίγουρα αξίζει!

Ωστόσο, θα συμφωνήσω ότι δεν αξίζει κανείς να πάρει τώρα το iPhone 15. Είναι ευκαιρία να πάρει κανείς το iPhone 13/14 που θα πέφτει η τιμή τους σιγά-σιγά πλέον.

10 Comentarii

vagman_tech

Ε πήγαινε πάρε 120W φόρτιση Xiaomi να μην βγάλει ούτε 2 χρόνια απο την υπερθέρμανση της μπαταρίας :D

Steve_ReprolRcvSpeed

Δεν είναι έτσι όπως τα λες διότι διαθέτεις την ικανότητα αν θες να το βάλεις σε αργή φόρτιση ή σε γρήγορη αν είσαι βιαστικός.Εδω όμως δεν έχεις επιλογή σου λέει 15W και αν σου αρέσει.

vagman_tech

Είχα για 1,5 χρόνο το Redmi Note 8T, Xiaomi Mi 11 Lite 5G για 2 χρόνια και Redmi Note 10 Pro 5g για 6 μήνες…Κινητά με ημερομηνία λήξης. Άσε, ξέρω από πρώτο χέρι δυστυχώς. Ίσως η Huawei να είναι αρκετά πιο τίμια στα κινητά αλλά δεν πρόλαβα να της δώσω μια ευκαιρία, δεν άντεξα τα τόσα προβλήματα και πήγα κατευθείαν Apple.

rompen

Φίλε μάλλον δουλεύεις στην Αpple, δεν εξηγείται αλλιώς να παρουσιάζεις το μαύρο άσπρο. Μόνο τρελός θα αγόραζε το iphone 15 με τόσο χάλια χαρακτηριστικά.

Mi1t0s

Τι χάλια χαρακτηριστικα; μάθε από smartphones πρώτα

Lazaros_Loumas

Εγώ s22 ultra εχω που φορτίζει στα 45w και δεν το εχω βάλει ποτέ!!! Βόμβα δίπλα μου την ώρα που κοιμάμαι δεν θελω!! μια φορά το έβαλα και το κινητό έκαιγε

Mansa Musa

Δεν συγκρίνονται τηλέφωνα με 200, 400 και 500 ευρώ με τηλέφωνα που κοστίζουν 1000, 1500 και 2000. Συγκεντρωθείτε λίγο. Υπάρχουν πολύ καλές επιλογές και iphone και Android εκεί έξω αλλά οι καλύτερες είναι Android και πιο συγκεκριμένα Samsung.

vagman_tech

@Mansa Musa Δεν συγκρίνω κινητά αλλά επιλογές που έκανα στο παρελθόν και την πάτησα. Όταν έδωσα 380 ευρώ σε Xiaomi και μου χάλασε 2 φορές σε 2 χρόνια και έμεινα 10 + 10 ημέρες χωρίς κινητό. Μάλλον εσύ μπερδεύτηκες, όχι εγώ.

Samsung που αναφέρεις, προσωπικά, τελευταία φορά είχα το 2015-2017 ένα Samsung Galaxy S8 που κάηκε η μητρική του στα 2 χρόνια και μια εβδμάδα, 800 ευρώ κινητό χάλασε ίσα-ίσα μετά την λήξη της εγγύησης, από τότε δεν τα ξαναεμπιστεύθηκα.

Nume de utilizator
Giorgos_Serekos

Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης στην μνήμη για το iOS με το Android. Αυτό σημαίνει ότι πχ τα 4GB μπορεί να είναι αντίστοιχα 12GB του Android. Επίσης υπολογίζει κανείς 5+1 χρόνια αναβάθμιση λειτουργικού στο iOS, κάτι το οποίο δεν παρέχουν τα Android. Face ID έχει το Oneplus, γιατί είναι λίγο ξεπερασμένο το Touch ID, εκτός αν παρέχει και τα δύο. Δες τα benchmarks για τον Snapdragon 8 Gen 2 συγκριτικά με τον A17 Pro, όπου θα εκπλαγείς και μάλλον θα αλλάξεις άποψη, γιατί ο δεύτερος είναι πανίσχυρος και ταχύτερος.

1 Comentariu

Mansa Musa

4gb iOS να ισούται με 12gb Android είναι υπερβολή. Επίσης αναβάθμιση λειτουργικού/λογισμικού/ασφάλειας έχει βάλει και η Samsung τώρα για 7 χρόνια άρα και αυτό έχει λυθεί. Οπότε ας πάρει ο καθένας ότι τον βολεύει.

Nume de utilizator