La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
Demis72

Με ενδιαφέρει πολύ το κινητό για επαγγελματική κυρίως χρήση, αλλά έχω μια βασική απορία (που αφορά το ios γενικότερα) και θα ήθελα τη βοήθεια σας: Στο android, όταν σε μια ιστοσελίδα (ή εφαρμογή) στα αγγλικά, πατήσω παρατεταμένα μια λέξη ή φράση, μου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξω απευθείας "μετάφραση Google" (μεταξύ πολλών επιλογών που εμφανίζονται, όπως αντιγραφή, κοινοποίηση, αναζήτηση στον ιστό κλπ), και με αυτό το τρόπο έχω άμεσα μετάφραση, χωρίς να πρέπει να μπω σε άλλη εφαρμογή (έστω και Side) και να κάνω copy paste τη φράση που θέλω να μεταφράσω. Αυτό υπάρχει στο iOS? Σας ευχαριστώ πολύ.

Nume de utilizator

3 Răspunsuri

Effie_Sr_

Από ότι είδα ναι, εμφανίζει την επιλογή translate

3 Comentarii

Demis72

Σε ευχαριστω πολύ. Θα μπορούσες σε παρακαλώ να τσεκάρεις αν είναι διαθέσιμη η μετάφραση από τα αγγλικά?

Effie_Sr_

Μπορεί μόνο να στα μεταφράσει από κάποια άλλη γλώσσα στα Αγγλικά. Την ελληνική γλώσσα δεν την έχει διαθέσιμη η apple σε translate, ακόμη τουλάχιστον.

Demis72

Άρα καταλήγουμε στο εξής συμπέρασμα: ΔΕΝ υποστηρίζει απευθείας translate από καμιά γλώσσα στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ, για λέξη/φράση που έχω επιλέξει σε ένα κείμενο. Ο μόνος τρόπος είναι να πάρω τη φράση που θέλω να μεταφρασω, να βγω από την ιστοσελίδα ή εφαρμογή που βρίσκομαι, να ανοίξω την εφαρμογή μεταφρασης και να την κάνω paste. Απίστευτο...Σε ευχαριστώ πολύ!

Nume de utilizator

1 Comentariu

Nume de utilizator
Nume de utilizator