Με ενδιαφέρει πολύ το κινητό για επαγγελματική κυρίως χρήση, αλλά έχω μια βασική απορία (που αφορά το ios γενικότερα) και θα ήθελα τη βοήθεια σας: Στο android, όταν σε μια ιστοσελίδα (ή εφαρμογή) στα αγγλικά, πατήσω παρατεταμένα μια λέξη ή φράση, μου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξω απευθείας "μετάφραση Google" (μεταξύ πολλών επιλογών που εμφανίζονται, όπως αντιγραφή, κοινοποίηση, αναζήτηση στον ιστό κλπ), και με αυτό το τρόπο έχω άμεσα μετάφραση, χωρίς να πρέπει να μπω σε άλλη εφαρμογή (έστω και Side) και να κάνω copy paste τη φράση που θέλω να μεταφράσω. Αυτό υπάρχει στο iOS? Σας ευχαριστώ πολύ.
3 Comentarii
Σε ευχαριστω πολύ. Θα μπορούσες σε παρακαλώ να τσεκάρεις αν είναι διαθέσιμη η μετάφραση από τα αγγλικά?
Μπορεί μόνο να στα μεταφράσει από κάποια άλλη γλώσσα στα Αγγλικά. Την ελληνική γλώσσα δεν την έχει διαθέσιμη η apple σε translate, ακόμη τουλάχιστον.
Άρα καταλήγουμε στο εξής συμπέρασμα: ΔΕΝ υποστηρίζει απευθείας translate από καμιά γλώσσα στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ, για λέξη/φράση που έχω επιλέξει σε ένα κείμενο. Ο μόνος τρόπος είναι να πάρω τη φράση που θέλω να μεταφρασω, να βγω από την ιστοσελίδα ή εφαρμογή που βρίσκομαι, να ανοίξω την εφαρμογή μεταφρασης και να την κάνω paste. Απίστευτο...Σε ευχαριστώ πολύ!