What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
euaki885

καλο;; και πανω απο ολα σε τι τιμες κυμενετε γιατι μεπνω σε μια ιστισελιδα και μου το βγαζει 100,00 στην αλλη 105,00 και στην αλλη 130 ,00 ελεος πια εχω μπερδευτειι !!

Username

1 Reply

ed_stark

To Skroutz είναι μία μηχανή σύγκρισης τιμών. Επομένως στη σελίδα του προϊόντος, εμφανίζονται όλα τα καταστήματα που πωλούν το προϊόν στην τιμή που βλέπεις στα δεξιά της οθόνης. Από κει και πέρα, βλέποντας τις τιμές, τα μεταφορικά, τις αξιολογήσεις κτλ, μπορεί να επιλέξεις το κατάστημα που επιθυμείς για την αγορά του συγκεκριμένου κινητού τηλεφώνου.

2 Comments

euaki885

οκκ .. σε ευχαριστω πολυυ ... αλλα μπορεις να μ πεις και αν ειναι καλο και τι ικανοτητες πανω κατω εχει; και κατι αλλο να παρω αυτο η το samsung galaxy s duos?

ed_stark

Δεν έχω δει κάποιο από κοντά για να σου πω με σιγουριά. Πάντως και τα δύο έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά. Για μία απλή χρήση δεν μου φαίνονται άσχημα (τηλέφωνο, internet και καμία εφαρμογή). Αν δεν κοιτάς αποκλειστικά android, έχω ακούσει (και διαβάσει) πολύ καλά λόγια για το Lumia630 https://www.skroutz.gr/s/4870870/Nokia-Lumia-630.html . Σίγουρα θα χάσεις κάποιες εφαρμογές και παιχνίδια (λόγω playstore), αλλά θα κερδίσεις σε ταχύτητα και απόκριση.

Username