За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
Vaggelis_Kocheilas

γεια σας, είμαι κάτοχος του mi band 8 από το Φεβρουάριο του 24 και εδώ και λίγες μέρες μου έκανε δονήσεις στο χέρι και έσβησε το αφίσα για 2 μέρες και τι ξαναεβαλα στο φορτιστή και επανήλθε. Από χθες αργά το απόγευμα δονουσε συνέχεια και μετά έσβησε. Το έχει πάθει κανείς.Τη βοήθεια σας.

Потребителско име

3 Отговора

Leon_Tzoumi

Κι εγώ είχα χθες παρόμοιο θέμα, μετά από 45' κολύμπι. Δονήσεις για κάμποσα λεπτά χωρίς να φαίνεται τίποτα στην οθόνη, και μετά σταμάτησε. Το έβαλα στον φορτιστή και δεν επανήλθε, παρά ξεκίνησε πάλι τις δονήσεις σε ρυθμό συνεχόμενο, χωρίς να δείχνει κάτι άλλο ή να μπορεί να επικοινωνήσει με την εφαρμογή. Μάλλον ελαττωματικό προϊόν, για να δούμε με την εγγύηση τι παίζει...

2 Коментара

Vaggelis_Kocheilas

μακάρι να γίνει κάτι να στο αλλάξουν. εμένα δεν μου το άλλαξαν λέει επειδή του έκανα κακή χρήση. Και να φανταστείς ότι το βγάζω στον ύπνο μου. Και χρήση μόνο τρέξιμο και τένις που μετραρι βήματα.

Leon_Tzoumi

Ευτυχώς μου το άλλαξαν με καινούριο, και επειδή καλυπτόταν από εγγύηση, μου το έκαναν δωρεάν. Μετά από 3 μήνες βέβαια, αλλά...κάλλιο αργά παρά ποτέ!

Потребителско име
dimitristatsidis

Είχα παρόμοιο θέμα. Δόνηση έσβησε και επίσης μετά που άνοιξε δεν ανταποκρινόταν καθόλου η αφή Τελικά τι έγινε;

1 Коментар

Vaggelis_Kocheilas

δεν μου το άλλαξαν λόγω λέει ότι του έκανα κακή χρήση. και εμένα απ' τη θάλασσα μου έγινε η ζημιά. όμως λέει άμα είναι σε μεγάλη υπερθέρμανση έχει θέματα. Μόλις γυρίσω από σεζόν θα τους κυνηγήσω να το φτιάξω.

Потребителско име
GeorgeB.

Δεν είναι φυσιολογικό εκτός κι αν το άφηνες στο αμάξι στο ήλιο και υπερθερμάνθηκε. Φαίνεται ότι έπεσες σε ελαττωματικό. Θα πρότεινα να χρησιμοποιήσεις την εγγύησή του.

1 Коментар

Vaggelis_Kocheilas

δεν το καλύπτει λέει η εγγύηση γιατί του έκανα λένε κακή χρήση και δεν το αλλάζουν. Θα τους κυνηγήσω όμως μόλις γυρίσω από σεζόν. έχω ακόμα εγγύηση

Потребителско име