Καλησπερα. Τον έχω 3 μέρες και μου κανείς πολύ συχνές αποσυνδέσεις και από την εφαρμογή της netatmo αλλά και από το HomeKit. Γνωρίζει κάποιος πως διορθώνετε αυτό;
Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта
Καλησπερα. Τον έχω 3 μέρες και μου κανείς πολύ συχνές αποσυνδέσεις και από την εφαρμογή της netatmo αλλά και από το HomeKit. Γνωρίζει κάποιος πως διορθώνετε αυτό;
3 Отговора
Το relay και ο θερμοστάτης πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά (όχι όμως κάτω από 50cm απόσταση). Εγώ τα έχω στο 1 μ. περίπου απόσταση και σίγουρα πρέπει να είναι στο ίδιο δωμάτιο. Φυσικά και το wifi σου παίζει ρόλο ενώ εξυπακούεται ότι δεν πρέπει να βγάζεις και να ξαναβάζεις το relay στην πρίζα επειδή πχ θες να βάλεις σκούπα.
Κάνε αποσύνδεση από όλα και εγγατασταση από την αρχή
2 Коментара
Το relay και ο θερμοστάτης πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά (όχι όμως κάτω από 50cm απόσταση). Εγώ τα έχω στο 1 μ. περίπου απόσταση και σίγουρα πρέπει να είναι στο ίδιο δωμάτιο. Φυσικά και το wifi σου παίζει ρόλο ενώ εξυπακούεται ότι δεν πρέπει να βγάζεις και να ξαναβάζεις το relay στην πρίζα επειδή πχ θες να βάλεις σκούπα.
2 Коментара
Το έφερα στο ίδιο δωμάτιο. Δεν κάνει τόσο συχνές αποσυνδέσεις αλλά μετά από 5 μέρες έκανε μια αποσύνδεση πάλι.
Χαίρομαι που είχες βελτίωση. Δεν έχω ανάλογη εμπειρία γιατί από την αρχή είχα το setup που σου είπα. Ωστόσο φαίνεται ότι αυτό είναι το πρόβλημα. Αν είναι δυσλειτουργικό εκεί που το έχεις τώρα (δλδ. κάνει αποσυνδέσεις παραπάνω από το ανεκτό) προσπάθησε να το φέρεις ακόμα πιο κοντά με κάποια λύση. Τσέκαρε επίσης ότι δεν υπάρχει παρεμβολή από άλλες ηλεκτρονικές συσκευές ανάμεσά τους και ότι και το wifi σου δουλεύει σίγουρα καλά.