What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
apolloniosell

ας με ενημερωσει καποιος που το εχει η γνωριζει αν δεχεται και αυτονομη σιμ γιατι δεν το βλεπω πουθενα στα χαρακτηριστικα του ..και αν οχι τι προτεινεται σε smartwaths αλλα με αυτονομη σιμ απο τη samsung ομως γιατι το μονο που εχω δει με σιμ αυτονομη ειναι ενα turbox στο πλαισιο το οποιο δεν με εντυπωσιασε

Username

2 Replies

takis1981

εάν θέλει να παίρνει κάρτα sim αγοράστε το gear s πού βγαίνει σε λίγο καιρό στην ελλάδα αλλά πιστέψτε με δεν βολεύει ρολόι να δουλεύει σαν κινητό διότι έχει μικρή οθόνη βέβαια μπορείς να κάνεις τα πάντα αλλά εγώ θα σου προτείνω να το αγοράσει μόνο αν το θες για κλήσεις η μηνύματα και πάλι στα μηνύματα δεν βολεύει πολύ γιατί έχει μικρή οθόνη στο να γράφεις αλλα το gear s έχει την πιο μεγάλη οθόνη για ρολόι εγώ έχω gear 2επειδή με βολεύει απαντάω τηλέφωνα από το ρολόι βλέπω τα μηνύματα είναι πολύ καλό όταν αθλείστε σού περη καρδιακούς παλμούς πόσα χιλιόμετρα έχει κάνει κάνω μια ερώτηση είναι δυνατόν να μην έχης κινητό οπότε αγοράστε το για μένα είναι πολύ καλός συνδυασμός η αν θέλεις και τα δύο περίμενε το gear s

1 Comment

fotisdokouzgiannis

Να σας κάνω μια ερώτηση μπαίνει ίντερνετ Το ρολόι.και τέλος μπορώ να κατεβάσω εφαρμογές ώστε να πεζω κανένα παιχνίδι η φασεμπουκ

Username
Username