Καταπληκτικό
Ένα μεγάλο συγχαρητήρια στη Samsung! Μάλλον το καλύτερο Smartwatch που υπάρχει!!! Δεν μπορώ να βρω κάτι αρνητικό γι' αυτό το ρολόι... Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα! :)
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Ένα μεγάλο συγχαρητήρια στη Samsung! Μάλλον το καλύτερο Smartwatch που υπάρχει!!! Δεν μπορώ να βρω κάτι αρνητικό γι' αυτό το ρολόι... Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα! :)
1 Απάντηση
καλισπερα φιλε μου μαλον θα ξερεις το καινουριο ρολοι που βγαλανε ποια μοντελα οιποστιριζι??επιδι θελο να παρο η το s4 i9506 η το note3 και θα ειθελα ναμε 100%σιγουρος πριν κανο τιν αγορα επιδι στα καταστιματα δεν κσερουν που τους πανε τα τεσερα σου λενε ναι σε ολλα για να πουλισοθνε.....αυτο θαθελα ναμε σιγουρος ποια μοντελα οιποστιριζι....επιδι το προτο ρολοι οιποστιριζε μονο το note3 και εγο θελο το καινουριο gear2 ποια κηνιτα οιποστιριζι s4 note3 ?
2 Σχόλια
Εγώ έχω το Samsung Gear 2 και δουλεύει άψογα με το Samsung Galaxy S4 I9505, η ίδια η Samsung δηλώνει πως το ρολόι ειναι συμβατό με Samsung Galaxy S5 / Galaxy Grand 2 / Galaxy Note 3 / Galaxy Note 3 Neo / Galaxy Note 2 / Galaxy S4 / Galaxy S3 / Galaxy S4 Zoom / Galaxy S4 Active / Galaxy S4 mini /
Galaxy Mega 6.3 / Galaxy Mega 5.8 / Galaxy Note 10.1 (2014 Edition) / Galaxy NotePRO (12.2) / Galaxy TabPRO (12.2/10.1/8.4) (τα αντέγραψα από το site της εταιρίας)
σε ευχαριστο πολοι φιλε μου θα το λαβο υπωψιμου.σε ευχαριστο για τιν βοηθεια.