καλημερα παιδια εχω το συγκεκριμενο κινητο καπου στους δυο μηνες.. δεν εχω να πω κακα λογια.. συμπαθητικο ειναι το μονο του μειονεκτημα ειναι η καμερα που τα 8 mp μαλλον δεν υπαρχουν ολα.. μαλλον βαλαν μονο τα μισα γιατι το προηγουμενο μου κινητο σαμσουνγκ με 5mp εβγαζε πολυ καλυτερες φωτο.τες πα δεν ειναι το δυνατο του σημειο μαλλον η καμερα κατα τα αλλα ειναι ενα καλο κινητο και προσιτο.κατι ομως που εχω παρατηρησει τελευταια κ μου το κανει αρκετα συχνα ειναι οτι .. κατα την περιηγηση στο ιντερνετ εντελως στα ξαφνικα μου κλεινει την ή τις σελιδες και με γυριζει αρχικη οθονη..δεν ειναι υπερφορτωμενο με εφαρμογες υπερβολικα δεν υπαρχει προβλημα με την ραμ (εχω εφαρμογη που με ειδοποιει συνεχως αμα ειναι υπερφορτωμενη οποτε κ την ενισχυω).. μια και δεν κατεχω μαστερ στα αντροιντ κινητα.. μηπως μπορει κανεις να μου δωσει τα φωτα του περι του θεματος??στην αρχη δεν μου το παρουσιαζε αλλα τωρα τελευταια το κανει ολο κ πιο συχνα.. πριν λοιπον αρχισω τα τηλ στο μαγαζι που το αγορασα ή στην εταιρια ειπα να ρωτησω εδω αν μπορει καποιος να με βοηθησει σας παρακαλω...
1 Comment
το chrome υπηρχε στο κινητο αλλα δεν καταλαβαινω τι θα αλλαξει με αυτο?παιζει ρολο ο περιηγητης?