Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
loukandr

Κάποιος κάτοχος που το έχει πάνω από 6 μήνες - 1 χρόνο, μπορεί να μας ενημερώσει αν η μπαταρία του κρατάει ακόμα σε καλό επίπεδο; Είχα πάρει ένα Βlack & Decker με μπαταρίες νικελίου καδμίου και η μπαταρία σε 1 χρόνο ήθελε αλλαγή. Το κόστος αντικατάστασης δεν συμφέρει διότι επαναλαμβάνεται συχνά.

Benutzername

8 Antworten

Takis_Tsogkarakis

Με περιστασιακή χρήση η μπαταρία στο 6μηνο (ίσως και πιο γρήγορα), έπεσε απίστευτα γρήγορα, σε σημείο να είναι πρακτικά άχρηστο. Δουλεύει το πολύ μέχρι ένα λεπτό. Επειδή το είδα από άλλους χρήστες (ενώ πολλοί άλλοι ήταν ευχαριστημένοι), πιθανολογώ ότι έχει να κάνει με παρτίδα που βγήκε ελαττωματική. Ρισκάρεις όμως τώρα να δώσεις άλλα 100+ ευρώ για το ίδιο ή για B & D γενικότερα?

Benutzername
gkirk63

Στα 2,5 χρόνια με μέτρια χρήση ( 1-2 φορες εβδομαδιαίως) κάηκε η κεντρική πλακέτα

Benutzername
christodoulouevi

Δυστυχώς ψάχνω για μπαταρία και δεν βρίσκω πουθενά. Υπεύθυνος του δικτύου Service ( με δικό του δίκτυο καταστημάτων Service πανελλαδικά ) , διανομής Ανταλλακτικών και τεχνικών πληροφοριών για τις Οικιακές Συσκευές BLACK + DECKER είναι ο αντιπρόσωπος και δεν διαθέτει μπαταρία:

Κ Ο Υ Μ Π Η Σ ΑΘ. Ε. Π .Ε

Benutzername
Benutzername
giannis.chr

Το έχω λογικά πάνω από τα χρόνο. Η μπαταρία του είναι οκ, αλλά κάνω περιστασιακή χρήση.

Benutzername
koufamara

Το έχω 2 χρονια αν θυμάμαι καλά κ η μπαταρία είναι μια χαρά. Είμαι πολυ ευχαριστημένη. Το θεωρώ σωτήριο αξεσουάρ. Έχω 2 μωρα κ το δουλεύω τουλάχιστον 4 φορές τη μέρα.

Benutzername
tsamar

Το έχω 4 χρόνια κ λειτουργεί άψογα. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι αρνητικό με τη μπαταρία

Benutzername
psopana

Η μπαταρια κρατησε 2 χρονια με συχνη χρηση

Benutzername