La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
loukandr

Κάποιος κάτοχος που το έχει πάνω από 6 μήνες - 1 χρόνο, μπορεί να μας ενημερώσει αν η μπαταρία του κρατάει ακόμα σε καλό επίπεδο; Είχα πάρει ένα Βlack & Decker με μπαταρίες νικελίου καδμίου και η μπαταρία σε 1 χρόνο ήθελε αλλαγή. Το κόστος αντικατάστασης δεν συμφέρει διότι επαναλαμβάνεται συχνά.

Nume de utilizator

8 Răspunsuri

Takis_Tsogkarakis

Με περιστασιακή χρήση η μπαταρία στο 6μηνο (ίσως και πιο γρήγορα), έπεσε απίστευτα γρήγορα, σε σημείο να είναι πρακτικά άχρηστο. Δουλεύει το πολύ μέχρι ένα λεπτό. Επειδή το είδα από άλλους χρήστες (ενώ πολλοί άλλοι ήταν ευχαριστημένοι), πιθανολογώ ότι έχει να κάνει με παρτίδα που βγήκε ελαττωματική. Ρισκάρεις όμως τώρα να δώσεις άλλα 100+ ευρώ για το ίδιο ή για B & D γενικότερα?

Nume de utilizator
gkirk63

Στα 2,5 χρόνια με μέτρια χρήση ( 1-2 φορες εβδομαδιαίως) κάηκε η κεντρική πλακέτα

Nume de utilizator
christodoulouevi

Δυστυχώς ψάχνω για μπαταρία και δεν βρίσκω πουθενά. Υπεύθυνος του δικτύου Service ( με δικό του δίκτυο καταστημάτων Service πανελλαδικά ) , διανομής Ανταλλακτικών και τεχνικών πληροφοριών για τις Οικιακές Συσκευές BLACK + DECKER είναι ο αντιπρόσωπος και δεν διαθέτει μπαταρία:

Κ Ο Υ Μ Π Η Σ ΑΘ. Ε. Π .Ε

Nume de utilizator
Nume de utilizator
giannis.chr

Το έχω λογικά πάνω από τα χρόνο. Η μπαταρία του είναι οκ, αλλά κάνω περιστασιακή χρήση.

Nume de utilizator
koufamara

Το έχω 2 χρονια αν θυμάμαι καλά κ η μπαταρία είναι μια χαρά. Είμαι πολυ ευχαριστημένη. Το θεωρώ σωτήριο αξεσουάρ. Έχω 2 μωρα κ το δουλεύω τουλάχιστον 4 φορές τη μέρα.

Nume de utilizator
tsamar

Το έχω 4 χρόνια κ λειτουργεί άψογα. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι αρνητικό με τη μπαταρία

Nume de utilizator
psopana

Η μπαταρια κρατησε 2 χρονια με συχνη χρηση

Nume de utilizator