Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
t.tsakiris@hotmail.com

Το εχω εδω και 1 μηνα σχεδον...
Το αγορασα απο Κινα με 172€ (τωρα εχει πεσει στα 140€) χωρις μεταφορικα και δασμους ομως ;)
Λοιπον...οτι και να σας πω ειναι λιγο...ας ξεκινησω ομως...
Μπαταρια: Απο το πρωι με φυσιολογικη χρηση τηλεφωνηματων και WiFi μονιμως ανοιχτο και streaming μουσικη για κανα 2ωρο που το ειχα να παιζει και ειναι στο 65% (2,300 μιλιαμπερα λεμε) Οθονη: με ηλιο απο πισω σου θα μπορουσε να δειχνει πιο φωτεινη αλλα ειναι ικανοποιητικοτατος ο φωτισμος και βλεπεις κανονικα. Χρωματα σουπερ,ολα καλα.
Καμερα μπροστινη: 5mpx 1,90mb foto
Καμερα πισω: 8mpx 3,60mb foto (το φλας θελει σχετικα κοντα το βραδυ αλλιως βγαινουν καπως σκοτινες)
Επεξεργαστης σε συνδιασμο με RAM: Πιο γρηγορο και απο το laptop μου !!! (Σοβαρα τωρα !!)
Δεικτης sar: Καπου ειχα διαβασει οτι ηταν στο 0,35 !!!!
DTS ηχο !!!!!!!!! Το συνδεσα με ενα σχετικα δυνατο μικρο ηχοσυστημα 2,1 της Logitech που εχω και εβγαζε πιο ποιοτικο ηχο απο το laptop της HP !!! (Surround και πρασιν'αλογα)

Ειλικρινα,πιο κιμπαρικο κινητο δεν εχω πιασει στα χερια μου απο αποψη αισθητικης αλλα και προδιαγραφων !! Το κινητο μου ηρθε με κινεζικο μενου αλλα ειδα στο YouTube πως να το κανω αγγλικο (ελληνικο, τουλαχιστον το δικο μου, δεν εχει ακομη, ισως μετα απο αναβαθμηση της Huawei) και ολα καλα (ελληνικο πληκτρολογιο παντως εχει).
Οι sim (microsim θα χρειαστει να τις κανετε με 2€ στο γερμανο) και οι 2 δουλευουν κανονικοτατα και πρακτικοτατα...

Αρνητικα: μπορει να εχει Ελληνικο πληκτρολογιο αλλα δεν εχουν βαλει ακομη Ελληνικο λεξικο με αποτελεσμα να μην εχει αυτοματη διορθωση (στις αγγλικες λεξεις ας πουμε βλεπεις οτι τις διορθωνει αν γραψεις κατα λαθος κατι λαθος)
Η μπαταρια εκανε απο το 12% ως το 100% να φορτισει καπου 4,5 ωρες αλλα εμενα προσωπικα δε με απασχολει κανενα απο τα 2 αρνητικα !!!

Γενικα: Το κινητο "πεταει" παιδες και δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο κανενα αλλο κινητο της ιδιας κατηγοριας με αντιπροσωπιες σε ολο το κοσμο (και Αθηνα). Ασε που σε τετοια φραγκα δε βρισκεις τετοια χαρακτηριστικα !!

Any questions... teo snowpowder στο fb

Όνομα χρήστη

5 Απαντήσεις

nikoslovedbz

πως και που το αγορασες απο την κινα;Μηπως θα μπορουσες να μου δωσεις περαιτερω εξηγησεις γιατι προσπαθω να βρω και εγω καποιο αξιοπιστο site και να το παραγγειλω απο εκει για να μου ερθει πιο οικονομικο. Στειλε μου αν γινεται το link

1 Σχόλιο

t.tsakiris@hotmail.com

Δε θα ηθελα να μου ερθει κανα report απο το skroutz για διαφημιση...
Teo Snowpowder στο fb

Όνομα χρήστη

2 Σχόλια

t.tsakiris@hotmail.com

Φιλη Ελενη το samsung galaxy s4 mini δεν εχει καμια σχεση με το εν λογω κινητο αν τα βαλεις διπλα διπλα και τα συγκρινεις.
Ισως το Smsung να υπερτερει καπως στα χρωματα στην οθονη αλλα μιλαμε τωρα για διαφορες που δε θα τις πολυκαταλαβεις κι ολας.
Σε αυτο που το νικαει καθαρα το Huawei ειναι μονο τη διαφορα 3g-4g...
Αν κανεις δλδ μια δουλεια η οποια χρειαζεται να εχεις πολυ γρηγορο ιντερνετ...
Αν και εγω ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο τη ταχυτητα.
Το ενα διπυρινο το αλλο τετραπυρινο, μεγαλυτερη οθονη, καλυτερη μπαταρια, 2καρτο, dts ηχο (εγω επαθα πλακα παντως απο τη διαφορα του pc μου που βγαζει suround), μνημη RAM (το πιο βασικο αν με ρωτησεις) στα 2gb, μπροστινη καμερα 5mpx και οι 2 καμερες, μπρος/πισω, αξιοπρεπεστατες σε καθαροτητα και χρωματα !!!
Αυτο με την αφη δε το πολυ καταλαβαινω που ρωτας βεβαια...
Αν εχει καποιο κολλημα καθως σερνεις το δαχτυλο επανω στην οθονη?? Η απαντηση ειναι οχι,κανενα...
Η αισθηση πανω στο χερι σα κατασκευη? Λεπτο και κυριλατο θα ελεγα (οκ, θα μπορουσε να ειχε αισθηση HTC ONE αλλα ολα καλα). Μ'αρεσει που ειναι εντελως ισιο απο κατω και δε κανει καμπυλη, το ακουστικο σα σχεδιο και η τοποθεσια του, οι ακρες του που δε τις λες ουτε γωνιες, ουτε στρογγυλες !!!
Θα ελεγα σε ολο το κοσμο να το αγορασει αφοβα αλλα προσοχη στις απομιμησεις και στα Honor με μνημη RAM 1gb... Βασικο να παρετε αυτο με τη 2gb RAΜ.
Ο πωλητης καλο θα ηταν να εχει σε φωτο και τη μπαταρια ή το πισω μερος του πλαστικου του κινητου που γραφουν και στις 2 περιπτωσεις "Honor"

Μετραει 9 μηνες στα χερια μου και ακομη καλα κρατει !!!

elenit24

Ευχαριστώ για την απάντηση ..τελικά πήρα το huawei p7.κινηταρα ... Ότι και να πω για τα κινέζικα κινητά .. πραγματικά είναι λίγο :-)

Όνομα χρήστη
elenit24

@snowteo

αγόρασα πριν ένα μήνα το samsung galaxy s4 mini αξίζει να το πουλησω και να παρω το συγκεκριμενο κινητάκι?

Όνομα χρήστη
GeoTonis

Snowteo μόλις με παίρνει κάποιος τηλέφωνο αρχίζει να χτυπά και η δόνηση,χωρίς να την έχω ενεργοποιημένη???

1 Σχόλιο

t.tsakiris@hotmail.com

Εμενα λειτουργει αψογα...κατι λαθος θα εχεις κανει στις ρυθμησεις...

Όνομα χρήστη
sap0unas

snowteo μήπως θα μπορούσες να γράψεις το link από το οποίο το παράγγειλες?

3 Σχόλια

Όνομα χρήστη