Καλησπέρα! Ποια είναι οι Γνώμη σας Βρε παιδιά, Ψάχνω Για Ένα Δίκαρτο Με Χαμηλή Ακτινοβολία Και Καλη Φωτογραφική, κινητό και είμαι ανάμεσα σε LG L90 D410 και Huawei Honor 3C? Τι να Επιλέξω
Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an
Καλησπέρα! Ποια είναι οι Γνώμη σας Βρε παιδιά, Ψάχνω Για Ένα Δίκαρτο Με Χαμηλή Ακτινοβολία Και Καλη Φωτογραφική, κινητό και είμαι ανάμεσα σε LG L90 D410 και Huawei Honor 3C? Τι να Επιλέξω
2 Antworten
φιλε vagelis32 ημουν ακριβως στις 2 επιλογες που λες και τελικα πηρα το honor....η διαφορα στα λεφτα ηταν πολυ μικρη και το honor μου φανηκε πολυ καλυτερο .....τελικα δεν το μετανιωσα καθολου το κινητο ειναι super και πιστεψε με το εψαξα πολυ πριν καταληξω εκει γιατι ηθελα αποκλειστικα δικαρτο.....απλα δεν ξερω αν εχει κανει κανεις αναβαθμιση σε lollipop.....και αν αξιζει να κανεις.....
2 Kommentare
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Η Αλήθεια είναι πως κι εγώ προς το Honor Κλείνω, αν και το LG έχει χαμηλότερο δείκτη Sar. Το Honor όμως είναι ανώτερο τηλέφωνο. Το Θέμα όμως τώρα είναι:
(Να δώσεις τα παραπάνω λεφτά να το πάρεις από Ελλάδα, Θα έχεις εγγύηση αν τύχει κάτι ή θα πρέπει να το στείλουν και αυτοί έξω και να περιμένεις?)
το sar του το υψηλοτερο ειναι 0,458 w/kg να ξερεις το διαβασα στο manual που ηρθε μαζι με τη συσκευη...κατα τα αλλα καμια σχεση με lg πιστευω ειναι ανωτερο.....για κινα που το εψαξα το πιο φτηνο που βρηκα ηταν 149 ευρω μιλαμε για 2gb ram φυσικα γιατι το 1gb το βρισκεις και 105 ευρω εχει πεσει πολυ το ευρω οποτε οτι ηταν σε δολαρια πλεον η ισοτιμια ειναι σχεδον 1 προς 1......θα περιμενα και 1 μηνα τουλαχιστον και αν γινονταν καμια στραβη θα εκλαιγα....θεωρησα οτι δεν αξιζει για 28 ευρω....απο ελλαδα θα βρεις ακρη απο το καταστημα απο τον κινεζο σιγουρα πιο δυσκολα....γνωμη μου παντα...