La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
sofia_ferentinou65

Παρέλαβα την θεραπεια ...τι διαφορα υπαρχει αναμεσα στο διαφανο υλικο και στο ασπρο...εμενα μου ηρθε peggy sage durcisseur cure express pour ongles...??

Nume de utilizator

2 Răspunsuri

polina1970

η παλιά γαλακτερη σύσταση περιείχε φορμαλδευλδη η οποία πια έχει αφαιρεθεί προφανώς γιατί η ουσία αυτή κατηγορείται ότι προκαλεί καρκίνο. είναι μια πολύ δυνατή χημική ουσία. το ότι την αφαίρεσαν λέει αρκετά. προσωπικά βρήκα σε κατάστημα και τις 2 φόρμουλες και προτίμησα να αγοράσω αυτή χωρίς την φορμαλδευλδη

Nume de utilizator
kitokato

Αργοπορημένη απάντηση αλλα ελπίζω να τη δουν και άλλοι.
Ζήτησα απο κατάστημα και μου έστειλαν φωτογραφια των συστατικών και η φόρμουλα πλεον δεν περιεχει φορμαλδεΰδη, το συστατικο που κατ εμε την εκανε να ξεχωριζει. Δε γνωρίζω για ποιο λογο την αφαίρεσαν αλλα σε συγκεκριμένες μορφές και ποσοτητες ειναι εγκεκριμενη και βοηθαει τα αδυναμα και πολύ ευλύγιστα νυχια. Κρίμα γιατι με την προηγούμενη εκδοχή ειχα αποτελέσματα σε μια μιση βδομάδα. Δεν εχω δοκιμασει τη νεα εκδοχη, ίσως κάποιους ακόμα να εξυπηρετεί.
Καποιοιες λεπτομεριες για τα σκληρυντικα νυχιων στα αγγλικα (του 2010) http://loodieloodieloodie.blogspot.com/2010/11/nail-hardeners-1-of-7.html

Nume de utilizator