Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
george.papadakis.71

το επισημο σαιτ της TOYOTOMI το συγκεκριμενο μοντελο το δινει σε Α+++ οσον αφορα τη θεμρανση.Μηπως εχετε κανει λαθος????

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

mr_robot

@george.papadakis.71 Ο υπολογισμός της ενεργειακής κλάσης θέρμανσης ενός κλιματιστικού επηρεάζεται και από την κλιματική ζώνη στην οποία σχεδιάστηκε να λειτουργήσει. Συγκεκριμένα, υπολογίζεται με κριτήριο τις ετήσιες μετρήσεις θερμοκρασίας που έχουν ληφθεί σε τρεις ξεχωριστές κλιματικές ζώνες (Ψυχρή, Μέση, Θερμή). Με βάση τη θερμή κλιματική ζώνη το εν λόγω κλιματιστικό έχει ενεργειακή κλάση θέρμανσης Α+++ (λογικό αφού είναι πιο εύκολο να θερμάνει ένα ήδη θερμό περιβάλλον). Η Ελλάδα ανήκει στη θερμή ζώνη. Αντίθετα, το ίδιο κλιματιστικό στη μέση ζώνη υπάγεται σε ενεργειακή κλάση θέρμανσης Α+. Οι πρόσφατες διατάξεις της ΕΕ περί κλιματιστικών μονάδων ορίζουν ως υποχρεωτική την αναγραφή της ενεργειακής απόδοσης θέρμανσης στη μέση κλιματική ζώνη και προαιρετική στη θερμή και ψυχρή, εξού και η απόκλιση στην κλάση που παρατήρησες η οποία όμως δεν αποτελεί λάθος απλώς ορισμένα καταστήματα αναφέρουν την κλάση της θερμής ζώνης και όχι της μέσης. Περισσότερα περί αγοράς κλιματιστικών μπορείς να βρεις στον οδηγό του Skroutz : http://bit.ly/1k87Chf

Όνομα χρήστη