Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
nertenis

Καλημέρα

Σκέπτομαι να αγοράσω τον canon pixma mx725 ή τον HP OfficeJet Pro 6970.
Διαβάζω από σχόλια ότι ο canon μπορεί να εμφανίσει πρόβλημα στις κεφαλές σχετικά σύντομα καθώς κ ότι είναι αρκετά αργός. Για τον hp δεν γνωρίζω αν είναι αξιόπιστος... οπότε τι μου προτείνετε;

Benutzername

1 Antwort

ΓΙΩΡΓΟΣ

Θα ξεκινήσω γράφοντας πως και οι δυο εταιρίες είναι δυνατά ονόματα στο χώρο.

Εγώ είχα και έχω canon εκτυπωτές πολλά χρόνια, θεωρώ πως αν χρησιμοποιείς γνήσια μελάνια δε θα έχεις πρόβλημα.

Αν πάλι θέλεις να χρησιμοποιείς φθηνά, τότε θα πρέπει να κάνεις συχνά, κάθε δυο εβδομάδες το αργότερο μια καλή έγχρωμη εκτύπωση, για να ξοδεύει και να μη στεγνώνει το μελάνι στην κεφαλή του εκτυπωτή. Ακόμη και στα φθηνά μελάνια όμως έχει ποιότητες και ποιότητες, τα πολύ φθηνά συνήθως δημιουργούν πρόβλημα ότι και να κάνεις. Ως ταχύτητα εκτύπωσης, σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά που γράφουν ο hp είναι πιο γρήγορος κατά 33% στις μονόχρωμες εκτυπώσεις και κατά 10% στις έγχρωμες. Όμως δεν αναφέρεται σε τι ανάλυση είναι η εκτυπώσεις που κάνουν τις μετρήσεις;
θέλω να πω είναι άδικο για τον canon, να κάνει εκτύπωση ανάλυσης πολλές φορές μεγαλύτερη (2400 Χ 9600 DPI) ενώ ο hp εκτυπώνει με ανάλυση 1200 Χ 1200 DPI. Αν συμβαίνει αυτό, τότε θα πρέπει να γίνει μια σύγκριση με την ανάλυση στα ίδια επίπεδα και στους δύο εκτυπωτές.
Επίσης το γνωρίζεις φαντάζομαι πως με τον hp δε θα έχεις δυνατότητα να εκτυπώνεις και φωτογραφίες, αναφέρομαι σε ποιοτικές φωτογραφίες, γιατί απλές φωτογραφίες παρουσίασης π.χ. σε κάποιο έγγραφο σίγουρα μπορεί να κάνει. Τα ίδια ισχύουν και με τη σάρωση των εγγράφων η ανάλυση σάρωσης του hp φθάνει μέχρι 1200 x 1200 DPI, ενώ του canon ανεβαίνει ως τα 2400 x 4800 DPI.

Benutzername