Αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με τα Windows 10; Ενώ τις 3 πρώτες μέρες μου δούλευε κανονικά από εκεί και μετά έχω τρομερό lag. Διαβάζω ότι στο εξωτερικό το αντιμετωπίζουν και άλλοι αλλά δεν έχει βρεθεί λύση.
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με τα Windows 10; Ενώ τις 3 πρώτες μέρες μου δούλευε κανονικά από εκεί και μετά έχω τρομερό lag. Διαβάζω ότι στο εξωτερικό το αντιμετωπίζουν και άλλοι αλλά δεν έχει βρεθεί λύση.
4 Απαντήσεις
Μετά από χρήση 2 εβδομάδων να πω ή κ περισσότερο, μπορώ να πω ότι τελικά δεν είμαι κ τόσο ικανοποιημένος. Φταίει τώρα το PC μου,φταίνε τα Windows 10 ή τελικά το ποντίκι δεν θα το μάθω ποτέ. Το λαγκάρισμα πάει σύννεφο. Έχω δοκιμάσει όλες τις USB του υπολογιστή μου κ βλέπω διαφορετικά αποτελέσματα στην κάθεμια. Ενώ οι θύρες σε άλλες συσκευές είναι ΟΚ σε όλα, στο ποντίκι πολλές φορές κάνει συνδέσεις κ αποσυνδέσεις κ τρώει μερικές φορές κόλλημα κ δεν κινείται πουθενά.Επανέρχεται μετά όποτε αποφασίσει αυτό. Μου το κάνει συχνά κ δεν νομίζω ότι θα έχει θέση στο γραφείο μου ένα τόσο ακριβό ποντίκι...Κρίμα τα λεφτά.
Εμένα λαγκάρει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ άσχημα όταν το χειρίζεται ο αριστερόχειρας αδερφός μου. Σε εμένα που είμαι δεξιόχειρας είναι άριστο,ακαριαίο.
Εμένα όταν ανοίγω το laptop από sleep ενώ πριν ήταν συνδεδεμένο με το mx καμιά φορά εμφανίζει lag το οποίο διορθώνω κλείνοντας και ξανανοίγοντας το bluetooth στο laptop. Μετά λειτουργεί άψογα κατά τα γνωστά.
2 Σχόλια
Το εμφάνισε μετά που αγόρασα και το Logitech Craft Keyboard. Λογικά κάποια συσκευή κάνει παρεμβολές και πιθανόν το μόντεμ. Άλλαξα κανάλι στο wifi και διορθώθηκε λίγο φαινόμενο, παρόλα αυτά παραμένει.
2 Σχόλια
Δοκίμασε να διαγράψεις το πρόγραμμα της Logitech το Options και πες μας.
Έκανα διαγραφή όλο το πρόγραμμα κ το έκανα ξανά εγκατάσταση. Δεν μπορώ να πω ότι περίμενα τέτοιο αποτέλεσμα. Τώρα μου βγάζει κ άλλο πρόβλημα. Αν είμαι για παράδειγμα στο Lightroom κ θελήσω να μεταφερθώ σε ένα άλλο τυχαίο πρόγραμμα, πες ότι πάω σε Spotify να αλλάξω κομμάτι, δεν δουλεύει καθόλου το Gesture Button μαζί με όλες του τις συντομεύσεις. Αν ανοίξω το πρόγραμμα κ το κλείσω επανέρχεται κ δουλεύει κανονικά. Είμαι σε φάση που θα κάνω ένα μεγάλο upgrade στο PC μου,δεν ξέρω σε πόσο καιρό αλλά θα γίνει. Μόλις όμως γίνει κ συνδέσω το ποντίκι κ μου κάνει τα ίδια την επόμενη στιγμή το ποντίκι έχει μπει σε αγγελία να το δώσω μπας κ βγάλω κανένα ευρώ από αυτήν την αγορά. Επεσα θύμα marketing για αυτό το ''προιόν της χρονιάς''. Μεγάλη απογοήτευση,δεν θα το πρότεινα σε κανέναν που πραγματικά πάσχει από OCD σαν εμένα.