Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Dr_P_Outsos

Δουλεύω στα σώματα ασφαλείας και τον πήρα κ είναι κλειδωμένος με αποτέλεσμα να μην μπορώ να βάλω τις συχνότητες. Πως μπορώ να τον ξεκλειδώσω. Αυτό που βρήκα στο ίντερνετ με τα κουμπιά στο πλάι κ το άνοιγμα δεν δουλεύει για εργοστασιακή επαναφορά

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

grdimis_

το αντιθετο γίνεται με το καλώδιο; πχ να τον κλειδώσεις αν ειναι ανοιχτος και να αφησεις εκπομπή και ληψη μονο για τις ραδιοερασιτεχνικες μπαντες 144-146mhz vhf και 430-440mhz uhf ?

Όνομα χρήστη
GEORGIOS_MANTHOPOULOS6435

Χρειαζεται να προμηθευτεις καλωδιο προγραμματισμου για Baofeng, καθως και να κατεβασεις δωρεαν το Chirp, ενα προγραμμα που σου επιτρεπει να ρυθμισεις τον πομποδεκτη. Και αυτο ομως ειναι παλι αμφιβολο αν θα δουλεψει γιατι γενικα βλεπω πως υπαρχει μεγαλo παιδεμα με τα νεωτερα μοντελα της Baofeng που εισαγονται στην Ελλαδα με κλειδωμενες τις συχνοτητες αποκλειστικα στις ραδιοερασιτεχνικες μπαντες 144-146mhz vhf και 430-440mhz uhf.

1 Σχόλιο

Dr_P_Outsos

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σού. Μου το είπαν κ άλλοι αυτό που λές για τα νεώτερα μοντέλα ότι υπάρχει θέμα. Θα δω τι μπορώ να κάνω η αν βρω κάποιο άλλο ασύρματο για την δουλειά μου που να έχει δυνατότητα φορτώσεις με usb, η αν γνωρίζετε εσείς να μου προτείνετε κάποιον

Όνομα χρήστη