μπορει να μου πει καποιος στην κυρια καμερα των 200mp τι αλλες επιλογες σου δινει εαν δεν θελεις να φωτογραφιζεις με τοσα πολλα Mpixel? η επομενη επιλογη ειναι [μονο] 12mp ?? η εχει και κατι ενδιαμεσο παραδειγμα στα 50 mp ? δινει τετοια επιλογη ?
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
μπορει να μου πει καποιος στην κυρια καμερα των 200mp τι αλλες επιλογες σου δινει εαν δεν θελεις να φωτογραφιζεις με τοσα πολλα Mpixel? η επομενη επιλογη ειναι [μονο] 12mp ?? η εχει και κατι ενδιαμεσο παραδειγμα στα 50 mp ? δινει τετοια επιλογη ?
1 Απάντηση
4 Σχόλια
που το ξερεις εσυ εισαι ο κατασκευαστης του αισθητηρα εικονας των κινητων? ο αισθτηρας ειναι 200Mp και με την τεχνολογια pixel binning που εχουν γινεται 12mp . εγω αλλη ερωτηση εκανα ομως.
Ανάποδα τα λες
ρε φιλε δεν γινεται ο αισθητηρας των 12Mp να σου δωσει λεπτομερεια παραπανω απο 12mp τι δεν καταλαβαινεις? οταν φωτογραφιζεις με 100 και με 200mp κινητο φαινεται αμεσος οτι εχει παρα πολυ καλυτερη λεπτομερεια στις φωτογραφιες και δεν μιλαω για την οθονη του κινητου αλλα απο επαγγελματικη οθονη υπολογιστη .πηγαινε να διαβασεις πρωτα για την τεχνολογια αυτη να μαθεις τι ισχυει και μετα κανε τον δασκαλο εδω μεσα.
Είσαι άσχετος το λες και μόνος σου 12 mp και βγάζουν με 100 και 200;;; κανένα κινητό... Μόνο μηχανές dslr και αυτές όχι τόσα