Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
CHristos_Poulakos

Καλησπέρα και "ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ" σε όλους τους γνώστες και μη του συγκεκριμένου τηλεφώνου!

Παρακαλώ θερμώς τους πρώτους για τη βοήθειά τους.

Από εχθές, 18/12/2016 αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Στη λειτουργία εγγραφής ή απόδοσης του "βίντεο" ο ήχος της καταγραφής είτε δεν ακούγεται καθόλου είτε μόλις που ακούγεται, εάν φέρεις την συσκευή στο αυτί σου ΚΑΙ δεν υπάρχει ΟΥΔΕΙΣ θόρυβος στο δωμάτιο. Τούτο ισχύει είτε με ακουστικά είτε άνευ.
Πέραν αυτού σε ήδη αποθηκευμένες βιντεοσκοπήσεις με ήχο, οι οποίες έχουν γίνει πριν από τις 18/12/2016, ο ήχος ακούγεται ΜΟΝΟΝ από το ένα ακουστικό του headset και όχι από τα δύο [εννοείται κι εδώ: ψιθυριστά].

Αντιθέτως στη λειτουργία "ραδιόφωνο"/radio δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Δεν έχω προβεί σε ουδεμία αναβάθμιση του κινητού μου, το οποίο έχω αγοράσει τον Απρίλιο 2015, τουλάχιστον όχι συνειδητώς.

Μήπως έχετε κάποια ιδέα για το τι [είδους βλάβη] μπορεί να έχει λάβει χώρα;

Σας ευχαριστώ,
Χρήστος Π.

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

jophiel

Είναι γνωστό το πρόβλημα που έχει το Lumia 930 με το μικρόφωνο του. Πήγαινε στο πιο κοντινό service. Δεν έχει να κάνει υποχρεωτικά με την αναβάθμιση σε 10. Το 930 έχει 4 μικρώφωνα με σκοπό να μπορεί να απομονώνει τον ήχο του περιβάλλοντος κατά τη διάρκεια της ομιλίας. Σε κάποια κομμάτια με τον καιρό εμφάνισαν προβλήματα 1, 2, 3 ή (σπάνια) και τα 4 μικρόφωνα. Επειδή το πρόβλημα είναι στο μηχάνημα και όχι στο λειτουργικό ή σε κάποιο πρόγραμμα, το πρόβλημα δε διορθώνεται από κανένα χρήστη. Είμαι σίγουρος ότι έχεις πρόβλημα και στην ανοικτή ακρόαση, όπου δε σε ακούνε. Η ανοικτή ακρόαση και το video χρησιμοποιούν τα ίδια μικρόφωνα.

Όνομα χρήστη