παιδια ποιο ειναι καλυτερο το lumia 635 ή το lumia 532?
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
2 Απαντήσεις
Έχω το Lumia 630 και αν σου πω θα το ξανάπαιρνα...! με 73€ είναι άριστο.
Όμως μεταξύ των δύο που λες (Lumia 635 - Lumia 532) θα έλεγα μόνο σοβαρό αρνητικό στο Lumia 635 είναι η RAM 512 MB, στα υπόλοιπα είναι σαφώς καλύτερο, λεπτότερο και ελαφρύτερο αν και μεγαλύτερο, καλύτερη μπαταρία, καλύτερη κάμερα, και κυρίως η 4,5'' οθόνη, η 4'' θεωρώ ότι είναι οριακά μικρή...
Όσο για τον ήχο μη νομίζεις όλα υστερούν, (δες κριτική που έγραψα για το Lumia 630) παρόμοια είναι.
Θα έπαιρνα το Lumia 535...
7 Σχόλια
Ενδιαφερουσα αποψη αλλα δεν θελω να παρω το 535 και θα σου πω αμεσως γιατι: μια ξαδέρφη μου εχει το 535 και ναι δεν λεω ειναι πολυ καλο κινητο(γρηγορο, μεγαλο, τελεια μπροστινη καμερα για selfies) αλλα η κυρια καμερα του δεν μου αρεσει καθολου καθως αργει πολυ να τραβηξει μια φωτογραφια, εχει σε ολες τις φωτογραφιες ξεθωριασμένα χρωματα. Επισης, στο lumia 535 δεν μου αρεσει το ηχειο του γιατι απο την πρωτη φορα που μου το εδωσε η ξαδερφη μου να το κρατησω και εγω πηγα στην μουσικη ειδα οτι ακουγεται χαμηλα σε σχεση με ενα αλλο windows phone (Archos 40 Cesium) που ειχα εγω στην κατοχη μου. Τελος, ειναι και το touch issue που ολοι μας εχουμε ακουστα που σε γενικες γραμμες υπαρχει.
Εγραψα πολλα αλλα υποστηριξα την αποψη μου για το 535 και για αυτο ρωταω την γνωμη σας για το 532 και το 635 κια ποιο απο τα δυο ειναι καλυτερο
@Markos for... Καλημέρα. Ακόμα δεν επέλεξες κινητό βλέπω. Κοίτα το 635 είναι σίγουρα καλύτερο από το 532.
@stevenGR καλημερα. Ειχα αγορασει αλλο κινητο απο τον ιανουαριο περιπου αλλα τωρα το αλλαζω για διαφορους λογους (το κινητο αυτο που ειχα δεν θα επαιρνε windows 10 και εγω θελω να χρησιμοποιησω επαγγελματικα κυριως το lumia 532 ή το 635 με το windows 10 technical preview for phones) και για αυτο ψαχνω για καλυτερο.
Ναι το 635 υπερεχει λιγο απο το 532 αλλα το δευτερο εχει και 1 gb ram οποτε πιστευω πως θα ειναι καλυτερο και πιο ομαλο σε ολες τις εφαρμογες και παιχιδια αλλα και παλι ευχαριστω για την γνωμη σου (αν μπορουσες να υποστηριξεις την γνωμη σου σε μεγαλυτερο βαθμο θα το εκτιμουσα)
Nokia Lumia 635 vs Microsoft Lumia 532.
Οθόνη: Καλυτερη έχει το 635 λόγω της clearblack
Ram: Έχει καλύτερη το 532
Κάμερα: Μάλλον ισοπαλία
Μπαταρία: Το 635
Επεξεργαστης: Το 635
Λειτουργικό σύστημα: Ισοπαλία
Άλλες ιδιότητες: Sensorcore σε 635
Το 635 περνει 5 βαθμούς ενώ το 532 3 βθμους. Εσύ επιλέγεις.
ψψψψψψ..... με εσκισες ειλικρινα
χαχαχα ευχαριστω πολυ για τη λεπτομερη περιγραφη θα το κοιταξω λιγο ακομη και θα παραγγειλω αυτο που θα κρινω καλυτερο για τις δικες μου προσδοκιες γιατι εχουν και μια διαφορα στην τιμη και στις μερες μας τα 15 ευρω κατα εμενα δεν ειναι και να τα δινεις ετσι μονο για καλυτερο επεξεργαστη και καλυτερη οθονη αλλα και παλι θα μου πεις πως ειναι μικρη η διαφορα στην τιμη και ετσι θα το ψαξω καλυτερα....
σε ευχαριστω παντως παλι παρα πολυ
Τελικά επέλεξα -σοφά κατά την γνώμη μου- το Microsoft Lumia 532 dual sim!
Και συνειδητοποίησα πως είναι όντως ένα πολύ αξιόπιστο κινητό με ένα μικρό μειονέκτημα το ότι δεν έχει auto focus-πράγμα που ήταν ήδη γνωστό σε μένα πριν την αγορά το τηλεφώνου- το οποίο προβλημα δεν καθιστά το κινητό "άχρηστο" αφού βγάζει αρκετά καλές φωτογραφίες μόνο που έχει έλλειψη στην λεπτομέρεια...εκτός αυτού το τηλέφωνο είναι απλά ικανοποιητικό σε σχεση με τα χρήματα που διέθεσα!
5 Σχόλια
Ευχαριστω αλλα δεν θα επαιρνα το 630 γιατι εχει πολυ μεγαλη τιμη σαρ αλλα απο εκει και περα ναι ειναι πολυ καλο κινητο και με μεγαλη οθονη ομως οπως ειπες και εσυ εχει μονο 512 mb ram και γι αυτο το λογο μαλον θα παω πος το 532
Τα τηλέφωνα αυτά με κάτω από 100€ είναι ασυναγώνιστα όποιο και να πάρεις και η 512 mb ram δεν είναι τραγική, τα Windows πάνε πολύ καλά. Άλλες μάρκες αυτά τα χαρακτηριστικά τα δίνουν με τουλάχιστο 150€...
Όμως κοίτα τα σχόλια εδώ για το αναμενόμενο Lumia 640 αν δεν βιάζεσαι ή μπορείς να δώσει κάτι παραπάνω...
https://www.skroutz.gr/s/6297201/discussion/Microsoft-Lumia-640-XL-LTE-Dual-8GB.html#js_sku_comment_30744
Κοίτα χαρακτηριστικά:
http://www.gsmarena.com/microsoft_lumia_640_lte-7055.php
ναι ναι εννοειτε πως τα windows phone ειναι κορυφαια σε σχεση με τα android, ios.
το 640 ειναι πολυ καλο το εχω κοιταξει αλλα το κινητο θα το ηθελα συντομα αρα επιστεφω εκει που ημουν παντως ευχαριστω για το ενδιαφερον
Τελικά επέλεξες; Από περιέργεια ρωτάω.
αν κανεις ερωτηση το auto-focus απλα εστιαζει στο προσωπο που ειναι μπροστα στην καμερα ή πιο χαρακτηρηστικα βγαζει φωτογραφιες απο σελιδες βιβλιου ή φωτοτυπια χωρις να εχει καποιο προβλημα και τα γραμματα φαινονται ενω με την ελλειψη του στο lumia 532 ειναι αδυνατον να βγαλεις μια επιτυχημενη φωτο απο σελιδα βιβλιου