Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Maro_G_

Το καλώδιο πως λειτουργεί?Πως συνδέεται?

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Pavlos_Melas

Το καλώδιο είναι για μέτρηση υγρασίας/θερμοκρασίας στον εξωτερικό χώρο. Είναι μονίμως συνδεμένο στο υγρόμετρο. Δεν το χρησιμοποιώ γιατί θα πρέπει να τρυπήσεις τον τοίχο για να το περάσεις έξω. Μήκος περίπου 1 μέτρο.

5 Σχόλια

Pavlos_Melas

Την υγρασία μπορείς να την μετρήσεις σε οποιοδήποτε χώρο εσωτερικό ή εξωτερικό. Προφανώς και μας ενδιαφέρει εσωτερικά, αλλά καλό είναι αν μπορείς να έχεις και μια εξωτερική ένδειξη σαν σημείο αναφοράς.

GEORGIOS Τ

Για να υπάρξει δυνατότητα να μετράει υγρασία στον εξωτερικό χώρο πρέπει να είναι η ασύρματο χρειάζεται πιο μεγάλη συσκευή να υπάρχει δεύτερη συσκευή έξω και να δίνει από κει σήμα ή να υπάρχει με καλώδιο ειδικός αισθητήρας πού είναι η πιο ογκώδης και πιο σύνθετος από ότι είναι της θερμοκρασίας από ότι ξέρω σχεδόν κανένα το 99% αυτών των συσκευών δεν έχουν τέτοιο αισθητήρα Αν θέλεις να μετράς υγρασία στον εξωτερικό χώρο υπάρχουνε μόνο συσκευές 2 τεμαχίων που μεταφέρουν δεδομένα ασύρματα στον εσωτερικό χώρο άλλη λύση δεν υπάρχει ότι άλλο σας πούνε είναι ψέμα το χω ψάξει πάρα πολύ Ευχαριστώ

Όνομα χρήστη