Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
kotronas

Χαιρετώ , αξίζει η αγορά του συγκεκριμένου; Το βρίσκω 360 ευρύ ετούτη την στιγμή και είμαι της άποψης VFM. Ευχαριστώ πολύ.

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

Anonymous_GR0

Το έχω 3 μήνες και είναι πολύ καλό για τα χρηματά του. Αξίζει πολύ , δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα.

Όνομα χρήστη
Katerina_Katerina8621

Το πλυντήριο αυτό το έχω 8 μήνες. Κατα την γνώμη μου δεν αξίζει. Τα ρούχα βγαίνουν βρεγμένα. Δεν μπορείς να επιλέγεις στροφές. Το μαλακτικό το παίρνει στην αρχή. Δεν έχει ρολόι να προγραμματίσεις να ξεκινήσει όταν έχουμε νυχτερινό ωράριο. Έχω δοκιμάσει όλα τα προγράμματα μόνο το ένα πλένει καλά τα ρούχα.

1 Σχόλιο

Anonymous_GR0

Σίγουρα αναφέρεστε σε αυτό το πλυντήριο; Μια χαρά υπάρχει να επιλέξεις ρύθμιση στροφών ανάμεσα σε 400 - 600 - 800 - 1000 - 1200 στροφές. Προσωπικά το βάζω στις 800 στροφές και τα ρούχα βγαίνουν μια χαρά δεν τα λες μούσκεμα. Το μόνο σωστό που είπατε είναι ότι δεν έχει ρολόι να προγραμματίσεις άλλη ώρα την πλύση , αλλά αυτό δεν το λέει στα χαρακτηριστικά του ούτως ή άλλως.

Όνομα χρήστη
Katerina_Katerina8621

Κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει το πλυντήριο αυτό δεν έχει ούτε χρονόμετρο για να βάλουμε το πλυντήριο όταν έχουμε νυχτερινό ωράριο. Δεν μπορείς να ρυθμίσεις τις στροφές.. τα ρούχα βγαίνουν σχεδόν μούσκεμα.

Όνομα χρήστη