Χαιρετώ , αξίζει η αγορά του συγκεκριμένου; Το βρίσκω 360 ευρύ ετούτη την στιγμή και είμαι της άποψης VFM. Ευχαριστώ πολύ.
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Χαιρετώ , αξίζει η αγορά του συγκεκριμένου; Το βρίσκω 360 ευρύ ετούτη την στιγμή και είμαι της άποψης VFM. Ευχαριστώ πολύ.
3 Απαντήσεις
Το έχω 3 μήνες και είναι πολύ καλό για τα χρηματά του. Αξίζει πολύ , δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα.
Το πλυντήριο αυτό το έχω 8 μήνες. Κατα την γνώμη μου δεν αξίζει. Τα ρούχα βγαίνουν βρεγμένα. Δεν μπορείς να επιλέγεις στροφές. Το μαλακτικό το παίρνει στην αρχή. Δεν έχει ρολόι να προγραμματίσεις να ξεκινήσει όταν έχουμε νυχτερινό ωράριο. Έχω δοκιμάσει όλα τα προγράμματα μόνο το ένα πλένει καλά τα ρούχα.
1 Σχόλιο
Σίγουρα αναφέρεστε σε αυτό το πλυντήριο; Μια χαρά υπάρχει να επιλέξεις ρύθμιση στροφών ανάμεσα σε 400 - 600 - 800 - 1000 - 1200 στροφές. Προσωπικά το βάζω στις 800 στροφές και τα ρούχα βγαίνουν μια χαρά δεν τα λες μούσκεμα. Το μόνο σωστό που είπατε είναι ότι δεν έχει ρολόι να προγραμματίσεις άλλη ώρα την πλύση , αλλά αυτό δεν το λέει στα χαρακτηριστικά του ούτως ή άλλως.