Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
Nikitopoulos

Υπάρχει κανένας που την έχει συνδέσει σε apple? Διαβάζω διάφορα προβλήματα: 1. Λειτουργούν τα κουμπιά (στο keyboard) Brightness και volume? 2. Όταν η οθόνη είναι σε sleep mode υπάρχει κάποιο πρόβλήμα στην επαναφορά? 3. Το text είναι sharp ή φαίνεται blur?
4. Τα 120Hz δουλεύουν σε όλες τις αναλύσεις?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Benutzername

1 Antwort

parkiotis

Την έχω συνδεδεμένη με το δικό της KVM σε Macbook M2 MaxPro (Thunderbolt) και σε PC (Display Port + USB-C). 1. Ναι, αν και έχω πληκτρολόγιο Logi Craft. Με KVM (εναλλαγή Mac-Pc) θέλει πληκτρολόγιο με dongle, όχι bluetooth
2. Όχι. Μόνο πρόβλημα, μετά από διακοπή ρεύματος, πηγαίνει αυτόματα στο PC, και το πληκτρολόγιο/ποντίκι δεν δουλεύει. Μετά από πειραματισμούς μου, βγάζεις και ξαναβάζεις το καλώδιο USB-C και όλα ΟΚ. Η Mac πλευρά (που μπορείς να πας από το χειριστήριο πλάτης), κανένα πρόβλημα. 3. Το κείμενο είναι sharpέστατο, ακόμα και σε μικρά μεγέθη (Μύωπας-Πρεσβύωπας με Αστιγματισμό. Δουλεύω χωρίς γιαλιά από τα 40-50 εκ. Ο λόγος που την αγόρασα, σε αντικατάσταση μιας ισομέγεθης Samsung). 4. Ναι.

2 Kommentare

Nikitopoulos

Από ότι καταλαβαίνω είσαι ευχαριστημένος. Θεωρείς ότι αναβάθμιση από LG 27” 5K? Εχις κατά νου κάτι καλύτερο μεγαλύτερο από 27”;
Πληκτρολόγιο ο Apple έχεις δοκιμάσει;
Ευχαριστώ για το χρόνο σου

parkiotis

Διαδοχικά, πήγα από (x1) 27" Dell 2K, σε (x2) 27" Dell 2K, σε (2x) 27" LG 4K, σε (1x) 32" LG 4K, σε (1x) Samsung 2K 40", σε (1x) Dell 39". (Τώρα που τα βλέπω γραμμένα, θεωρώ ότι είμαι λίγο υπερβολικός...) αναζητώντας την ιδανική αναλογία χρωματικής πιστότητας, ευκρίνειας, λειτουργικότητας.
Χοντρικά, για ευκρίνεια + φωτεινότητα, φυσικά 4Κ+, δεν έχω παράπονο από τις LG. Dell = χρωματική πιστότητα, LG και Samsung ενισχύουν την λαμπρότητα ακόμα και σε χαμηλές ρυθμίσεις, οπότε 'φχαριστιέσαι' κινούμενη εικόνα. Αλλά θέλει προσοχή σε επεμβάσεις σε φωτογραφίες.
Λειτουργικά, Dell και Samsung είναι μερικές γενιές μπροστά από τις LG.

Εχις κατά νου κάτι καλύτερο μεγαλύτερο από 27”;
-LG 32" ή 2x LG 27", η Dell που συζητάμε, ή το προηγούμενο μοντέλο, που διαφέρει ελάχιστα και η τιμή έχει πέσει πολύ.
Πληκτρολόγιο ο Apple έχεις δοκιμάσει;
-Ναι, δουλεύουν όλα.

Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα περισσότερο... ;)

Benutzername