Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Vassilis_Lytras

Το έχω 6 μήνες το κινητο. Δεν κολλάει πουθενά αλλά.. στραβωσε προφανώς από υπερθέρμανση επίσης ξεκόλλησε η οθόνη καηκε και σε ένα σημείο. Το έστειλα για σέρβις αλλά μου το βγάζουν εκτός εγγύησης και θέλουν 416€ για να το φτιάξουν ενώ το αγόρασα 270€. Ακόμη ένας δυσαρεστημένος πελάτης. Αν δεν μου το κάνουν αντικατάσταση θα κινηθώ νομικά.

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

wolverine 1

Κριμα που εσπαθε η οθονη σου..νομιζω τζαμπα θα κινηθεις νομικα γιατι οχι μονο η Sony αλλα και αλλες εταιριες δεν φτιαχνουν σπασμενες οθονες η καμενες δωρεαν και εγγύηση να εχεις..γιατι νομιζεις ολος ο κοσμος βαζει θηκη στο κινητο?? ετσι επειδη τους αρεσει? ΟΧΙ για να μην σπασει η οθονη και πληρωνουν κ αλλα μετα..επισης η Sony πλεον ουτε απο τυχον νερο μπει στο κινητο δεν στο φτιαχνει δωρεαν!

2 Σχόλια

Vassilis_Lytras

Δεν εσπασε η οθόνη ξεκόλλησε από υπερθέρμανση. Και επίσης η στρέβλωση από τη μπαταρία έγινε. Φούσκωσε...! Το παρέλαβα από το σέρβις τη Τρίτη και ούτε καν το έλεγξαν απλά το κοίταξαν και είπαν 416€ Όταν ζήτησα χαρτιά με επίσημη υπογραφή της Σόνυ και φωτό του κινητού κάναν τον Κινέζο. Μακρυά παιδιά πετάτε τα λεφτά σας...

mikesvs46

Καμία εταιρεία δεν καλύπτει τα έξοδα για την επισκευή κινητού σε περίπτωση που μπει νερό ή υγρασία ή πτώση.Τωρα φίλε δεν γνωρίζω την περίπτωση για να σου πω.

Όνομα χρήστη