La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
kallistipaliotzika

Παρακαλώ πολύ, ενημερώστε με εάν στο πληκτρολόγιο logitech MK860 το πλήκτρο enter είναι ακριβώς όπως στη φωτογραφία (δηλαδή οριζόντια παραλληλόγραμμο) ή εάν είναι κάθετο, διότι έχω παραγγείλει από e-shop και το γύρισα πίσω, γι αυτόν ακριβώς το λόγο, διότι χρειάζομαι να είναι ακριβώς όπως στη φωτογραφία που το δείχνετε

Nume de utilizator

2 Răspunsuri

akatastatos

Τελικά επειδή με μπέρδεψε λίγο αυτό που γράφεις, το πληκτρολόγιο είναι όπως στη φωτογραφία που ανέβασε η eleni_ts η όπως στις φωτογραφίες του πληκτρολογίου εδώ στο skroutz?? Επειδή στο e-shop στη φωτό που έχουν τώρα τουλάχιστον δείχνουν το International μάλλον αφού έχει το κάθετο Enter και το μικρό Shift, όπως αυτό που πόσταρε η eleni_ts δηλαδή. Γιατί γράφεις πως το χρειάζεσαι όπως ακριβώς το έδειξε η κοπέλα. Επειδή με ενδιαφέρει να το πάρω κ εγώ ρωτάω.

1 Comentariu

eleni_ts

Απ' όσο είχα τσεκάρει πριν το πάρω, γιατί ρώτησα σε πολλά καταστήματα πριν το αγοράσω μήπως βρω αυτό με το μεγάλο Enter και Shift, όλες οι επιλογές στην Ελλάδα είναι αυτές με το κάθετο Enter και το μικρό αριστερό Shift. Ακόμη κι όταν στην περιγραφή στα μαγαζιά δείχνουν ή γράφουν μόνο US layout ή US Graphite και όχι US International, είναι πάντα το τελευταίο. Μέχρι και στην ίδια τη Logitech είχα ρωτήσει και μου είπαν ότι η διανομή στην Ευρώπη για το αμερικανικό layout γίνεται μόνο με το US International. Θα έπρεπε να το παραγγείλεις από ΗΠΑ δηλαδή για να βρεις αυτό με το οριζόντιο Enter και το μεγάλο αριστερό Shift. Ελπίζω να βοηθάει αυτό.

Nume de utilizator
eleni_ts

Δυστυχώς, ασχέτως του τι δείχνουν στις φωτογραφίες, το keyboard layout που διατίθεται στην Ελλάδα είναι το US International (όχι σκέτο US), δηλαδή αυτό με το κάθετο Enter και το μικρό αριστερό Shift.

Η μόνη λύση για μένα προσωπικά ήταν να χρησιμοποιήσω το δωρεάν λογισμικό KeyTweak για να μετατρέψω τα μικρά πλήκτρα με τα σύμβολα \ | σε Enter και Shift, ώστε να μη με δυσκολεύουν κατά την πληκτρολόγηση.

Nume de utilizator