What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
SVEN6868

Υπάρχει κάποιος να μας πει για την καλύτερη δυνατή ρύθμιση της εικόνας?

Username

2 Replies

Username
ANDS

Δοκίμασε λειτουργία εικόνας FILMMAKER ή Cinema και Ρυθμίσεις λειτουργίας εικόνας Προχωρημένες Φωτεινό Local Dimming μεσαίο
Ρυθμίσεις του αισθητήρα φωτός on
Βελτιωμένη λεπτομέρεια σκιάς οn
Χρώμα θερμοκρασία χρώματος Ψυχρό ή κανονικό
Κλίμακα χρώματος Αυτόματο
Ευκρίνεια Ομαλή και διαβάθμιση εικόνας υψηλό Το Super Resolution είτε on είτε off δεν είδα καμία βελτίωση
Κίνηση Ultra Smooth Motion κινηματογράφος
OVERCAN ON
Ρυθμίσεις έξυπνης λειτουργίας ΑΙ βελτιστοποίηση εικόνας στο off έχει ποιο ζεστά χρώματα ενώ στον On έχει λίγο ποιο ψυχρά τα χρώματα.
Προσωπικά προτιμώ κορεσμό χρώματος 40
Φωτεινό 36

Οποιαδήποτε επιλογή και να κάνετε στην λειτουργία εικόνας (κανονικό, FILMMAKER,CINEMA κτλ) στις προχωρημένες ρυθμίσει (φωτεινό, χρώμα, ευκρίνεια κίνηση) μπορείτε να τα προσαρμόσετε στις ανάγκες σας.
Δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη ρύθμιση, μέχρι στιγμής μου αρέσει... Ελπίζω και εγώ για την καλύτερη ρύθμιση με τον καιρό που θα μάθω περισσότερα για τις ρυθμίσεις Παιχνίδια δεν παίζω οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω.

Θα χρειαστείτε να βλέπετε μια ταινία ώστε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να επιλέξετε την καλύτερη επιλογή για τα γούστα σας.
Πάντως παίζει ρόλο και η ποιότητα της ταινίας ή της εκπομπής.
Οπότε επιλέγεις λειτουργία εικόνας Cinema ή FILLMMAKER και κάνεις ρύθμιση για ταινίες... Και για τα υπόλοιπα παλιές ταινίες και εκπομπές κτλ την λειτουργία Κανονικό με τις ανάλογες ρυθμίσεις, ανάλογα την περίπτωση απλά αλλάζεις την λειτουργία εικόνας Από ήχο η λειτουργία θεάτρου είναι η καλύτερη επιλογή Αυτά τα λίγα.

Username