Γνωριζει κανείς αν το συγκεκριμένο μοντέλο εχει panel w-oled ή qd-oled?απο οτι διαβάζω ειναι λοταρία τι panel θα σου τυχει….Μετα απο ερευνα που εκανα τα μοντελα που εχουν καταληξη DAE ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ QD-OLED.το μονο μοντελο που βλεπω οτι εχει DAT στη περιγραφη και ειναι Qd-oled ειναι η S90d με τις 65 ιντσες..Γνωριζει καποιος κατι παραπανω?Στο επίσημο Help live chat της Samsung παντως ξεκαθαρα δεν γνωριζαν τι τους ρωτουσα…..απλα μου απαντησαν ειναι Oled
6 Коментара
Δε βγάζεις άκρη ρε φίλε λαχειοφόρος αγορά ειναι…μέχρι τώρα κατάλαβα οτι οτιδήποτε πέραν απο την 65 inch s90d ΔΕΝ είναι Qd-Oled…τωρα ο καθένας εχει τα γούστα του όπως γράφει ο φίλος για CPU κτλ…εγω προσωπικά κοιτάω το πάνελ πρωτίστως γιατί τηλεόραση θα αγοράσω όχι Προσωπικό υπολογιστή…πήγαινε σε S90d 65 inch ή S95 ή Lg G4 (εγω αυτην αγορασα τελικα) παιξτο safe
Κοίταξε από ότι διάβασα η g4 είναι πολύ δυνατή είναι στην ίδια κατηγορία με την s95 εσύ ποιο μοντέλο έχεις αγοράσει
Εγω φιλε αγορασα την Lg g4 55 inch και ειμαι πολυ ευχαριστημενος…..θα σου ελεγα να δεις καποια απο τα 3 μοντελα που σου εγραψα παραπανω
Οκ θα δω ποια θα πάρω
Τελικά πήρα την s90d 55 inches στα 1200€ δεν μπορούσα να πάω παραπάνω σε τιμή εγώ πιστεύω πως αξίζει και ως Woled αν και η C4 έκανε την ίδια τιμή πιστεύω πως έκανα καλή επιλογή
Φίλε μου το μοντέλο που θα πάρεις είναι Qd oled όταν ο κώδικας τελειώνει σε datxxh είναι 100% Qd oled και ναι η Samsung έχει κάνει πατάτα με το συγκεκριμένο μοντέλο απαράδεκτο