За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
TheExempetse

Γνωριζει κανείς αν το συγκεκριμένο μοντέλο εχει panel w-oled ή qd-oled?απο οτι διαβάζω ειναι λοταρία τι panel θα σου τυχει….Μετα απο ερευνα που εκανα τα μοντελα που εχουν καταληξη DAE ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ QD-OLED.το μονο μοντελο που βλεπω οτι εχει DAT στη περιγραφη και ειναι Qd-oled ειναι η S90d με τις 65 ιντσες..Γνωριζει καποιος κατι παραπανω?Στο επίσημο Help live chat της Samsung παντως ξεκαθαρα δεν γνωριζαν τι τους ρωτουσα…..απλα μου απαντησαν ειναι Oled

Потребителско име

5 Отговора

Fragiskos96

Πήγα εχτές στο πλαίσιο κοίταξα κάποια από τα κουτιά της τηλεόρασης και σε ένα αντί να γράφει (exxh=woled) έγραφε (txxh=QD oled)

6 Коментара

TheExempetse

Δε βγάζεις άκρη ρε φίλε λαχειοφόρος αγορά ειναι…μέχρι τώρα κατάλαβα οτι οτιδήποτε πέραν απο την 65 inch s90d ΔΕΝ είναι Qd-Oled…τωρα ο καθένας εχει τα γούστα του όπως γράφει ο φίλος για CPU κτλ…εγω προσωπικά κοιτάω το πάνελ πρωτίστως γιατί τηλεόραση θα αγοράσω όχι Προσωπικό υπολογιστή…πήγαινε σε S90d 65 inch ή S95 ή Lg G4 (εγω αυτην αγορασα τελικα) παιξτο safe

Fragiskos96

Κοίταξε από ότι διάβασα η g4 είναι πολύ δυνατή είναι στην ίδια κατηγορία με την s95 εσύ ποιο μοντέλο έχεις αγοράσει

TheExempetse

Εγω φιλε αγορασα την Lg g4 55 inch και ειμαι πολυ ευχαριστημενος…..θα σου ελεγα να δεις καποια απο τα 3 μοντελα που σου εγραψα παραπανω

Fragiskos96

Τελικά πήρα την s90d 55 inches στα 1200€ δεν μπορούσα να πάω παραπάνω σε τιμή εγώ πιστεύω πως αξίζει και ως Woled αν και η C4 έκανε την ίδια τιμή πιστεύω πως έκανα καλή επιλογή

Fragiskos96

Φίλε μου το μοντέλο που θα πάρεις είναι Qd oled όταν ο κώδικας τελειώνει σε datxxh είναι 100% Qd oled και ναι η Samsung έχει κάνει πατάτα με το συγκεκριμένο μοντέλο απαράδεκτο

Потребителско име
Efi_Charizopoulou

‘Όλη η σειρά S95D (55, 65, 77’’) χρησιμοποιεί QD panels, ενώ από την S90D μόνο η 65άρα

1 Коментар

Потребителско име
KARAGIANNIDIS_NIKOLAOS

Όντως στις 55 ίντσες είναι woled δηλαδή σαν τις lg, πήγα σήμερα σε επώνυμο μαγαζί και το είδα με την κάμερα του κινητού στο μέγιστό ζουμ

1 Коментар

Mik_Staf

Ολες woled εκτος τις 65αρας. Πολύ κρίμα να μην το ξέρει αυτό ο κόσμος. Γιάυτό και η samsung δεν γραφει πουθενα στα μοντελα του 24 qd-oled

Потребителско име
George_T_6730

Αυτό που λέει ο φίλος Mak_Staf, δεν υπάρχει κάτω των 65 ιντσών αυτή τη στιγμή 19/11/2024 στην Ελλάδα qd-oled κάτω απο 65 ιντσες σε Samsung. Στην samsung κάλεσα και δεν ήξεραν να απαντήσουν (μάλλον δεν ήθελαν), έμαθα απο άλλη πηγή εν τέλει. Το βλέπω για LG G4 ή Sony...

3 Коментара

dkokki

Σημασία έχει η CPU αλλά και η ψύξη, επίσης και ο ήχος, σε όλα είναι καλύτερη η Samsung, όποια ίντσα και να πάρεις

George_T_6730

Τελικά λάθος έκανα, QD Oled έχει η s95d και τελικά αυτή πήρα 55' ιντσών ύστερα απο πολύ αναλυτικό ψάξιμο στο youtube internet reviews, και απο κοντά που την είδα. Είναι απλά όνειρο η εικόνα που βγάζει παιδιά.

Потребителско име
Mik_Staf

Όλες οι ίντσες woled εκτός τις 65αρας. Σύμφωνα με την samsung. Εγώ την πάτησα και νόμιζα ότι εχω qd-oled. Και παντου την αποθεώνουν την τηλεόραση σε reviews αλλα είναι η εκδοση qd γι'αυτό λένε τα καλύτερα. Και πας εσυ να την πάρεις και την πέρνεις με άλλο πανελ και είναι χειρότερη απο την c4

6 Коментара

TheExempetse

Ρε φιλε αυτο έπρεπε να διευκρινιζεται…δηλαδη επρεπε να ψαξουμε στα αδυτα του ιντερνετ για αυτη τη πολυ σημαντικη πληροφορια?ευχαριστω για την απαντηση σου παντως….

Mik_Staf

55c4 της LG. Ενώ ψήθηκα για την S90D λόγω των πολλών reviews για την s90d(αλλα τα reviews γίνονται στην έκδοση qd-oled ενω στην ελλαδα έρχονται με woled lg panel ). Πολύ καλύτερη η c4. Μεγαλύτερη φωτεινότητα και πολύ καλύτερα χρώματα

dkokki

‘Όλη η σειρά S95D (55, 65, 77’’) χρησιμοποιεί QD panels, ενώ από την S90D μόνο η 65άρα. Επίσης είναι ανώτερες σε CPU αλλά και σε ήχο, καμιά σχέση με τη C4. Επίσης η C4 δεν έχει καλή ψύξη με αποτέλεσμα να ζεσταίνεται πολύ.

Mik_Staf

Που κολλαει η s95; Εδω μιλαμε για την s90d. Αυτα για την θερμοκρασια της c4 δεν ξερω που τα εχεις διαβάσει. Εγω που την εχω ειναι μια χαρα. Η s95d εχει προβλημα με την θερμοκρασια εχω διαβασει και γιαυτο δε μπορεί να κρατησει για ωρα μεγαλη φωτεινότητα. Η G4 εχει ψύξη τέλεια απ΄'ότι λένε. Αλλα εδω γενικα μιλάμε για την s90d

George_T_6730

Τελικά φίλε μου πήρα την S95D που έχει qd-oled, η εικόνα είναι απίστευτη. Σκληρή η κόντρα με lg g4 στη προκειμένη περίπτωση αλλά με κέρδισε το qd-oled, η φωτεινότητα και τα χρώματα της samsung. Είναι και προσωπικό γούστο το αν αρέσουν τα χρώματα της LG ή SAMSUNG σε κάποιον. Αυτό που λές πάντως με την ψύξη οι περισσότεροι λένε οτι η LG ζεσταίνεται πολύ περισσότερο και στο κατάστημα που τις σύγκρινα ο έμπειρος πωλητής μου λέει ότι η lg ζεσταίνεται πολύ περισσότερο. Για όσους πάντως ενδιαφέρονται μεταξύ samsung & lg κοιτάξτε αναλυτικά reviews internet & youtube.

Потребителско име