La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
abtmps

Το τι γράφεται εκεί έξω δύσκολα με σιγουριά θα βγάλουμε άκρη εκτός κι αν η ίδια η samsung ξεκαθαρίσει και όχι όλη αυτή η παραφιλολογια. Κατοχος 55 Ιντσων SD90 QD OLED.Απίστευτα ευχαριστημένος. Ότι πάνελ κι αν είναι. Διάβασα επίσης ότι ΟΛΕΣ ΟΙ 42-48 ΚΑΙ 85 Ιντσων ειναι
WOLED. ΟΙ υπόλοιπες QD OLED

Nume de utilizator

2 Răspunsuri

abtmps

Πια είμαι βέβαιος πω; είναι woled, αλλά και πάλι ει αι τόσο καταπληκτική. Στα επόμενα δύο χρόνια θα πάρω και μια qd oled στα σίγουρα με τριπλό ψάξιμο αυτή την φορά και όχι διπλό ψάξιμο.. Η ειρωνεία είναι πως έχω μια 32the frame που ει αι quantum dot και μια lg qned. Οπότε πια έχω όλες τις τεχνολογίες εκτός qd oled. Θα έρθει κι αυτή, που θα πάει. Χαχαχα

Nume de utilizator
TheExempetse

Φίλε μου δεν εχεις πανελ Qd-oled….παντού αναγράφεται σαν Oled και η Samsung δεν αναφέρει πουθενά σε αυτά τα μοντέλα QD-OLED….ειναι Woled και είναι και άδικο ως προς τον καταναλωτή να μην διευκρινίζεται τι αγοράζει…γιατί είμαι σίγουρος ότι είδες σε reviews οτι το πανελ είναι Qd-oled και ηταν ένας απο τους κύριους λόγους που την προτιμησες….όπως πολύς κόσμος άλλωστε…όπως γράφουν τα παιδιά μόνο σε 65 inch το πανελ ειναι Qd-oled…Και μπαίνουμε στη διαδικασία να τα γράφουμε αυτά για να βοηθήσουμε τον κόσμο με τις επιλογές του να γνωρίζει ακριβώς τι αγοράζει…Εκτός όπως είπες ας διευκρινήσει επίσημα η Samsung τι τεχνολογίας πανελ φοράνε τα μοντέλα της (προσωπικά επικοινώνησα μεσω Live chat και απλά μου απάντησαν Oled -δεν ήξεραν?δεν έλεγαν? Δε το γνωρίζω)
απο εκεί και πέρα ο καθένας διαλέγει ότι επιθυμεί καλύτερο για αυτόν
https://www.displayspecifications.com/en/news/9099bfc
Τσέκαρε και το παρακάτω άρθρο

Nume de utilizator