Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
Chris_Gourg

Καλημέρα σας! Θα ήθελα να ρωτήσω αν το ποδήλατο έχει ενσωματωμένο bluetooth, για να συνδέεται με Kinomap και Zwift ή αν θα χρειαστεί να αγοράσω επιπλέον εξοπλισμό για κάτι τέτοιο! Ευχαριστώ!!

Benutzername

1 Antwort

Mihalis_Papadatos

Ναι έχει και συνδέεται κανονικά με zwift (για κάποιο λόγο δε το λένε σαφώς στα χαρακτηριστικά του μηχανήματος). Οι τιμές των Watt που σου δείχνει προφανώς δεν είναι ακριβείς, αφού βασίζονται μόνο στο ρυθμό της πεταλιάς (δεν μπορεί να "διαβάσει" το επίπεδο αντίστασης που έχεις ρυθμίσει).

3 Kommentare

Chris_Gourg

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Μιχάλη! Όντως είχα μπερδευτεί , στην περιγραφή αναφέρονται οι εφαρμογές, αλλά δεν διευκρινίζεται αν το μηχάνημα διαθέτει Bluetooth!! Και κάτι τελευταίο θα ήθελα να ρωτήσω, αν θα μπορούσες να μου απαντήσεις : Γενικά είσαι ευχαριστημένος από το συγκεκριμένο ποδήλατο; Αξίζει να το αγοράσω; Εγώ προσωπικά δεν αναζητώ επαγγελματικού επιπέδου επιδόσεις, μου αρκεί μια αρκούντως δυναμική αερόβια άσκηση, για να την εντάξω στο τακτικό μου workout...

Mihalis_Papadatos

Το χρησιμοποιώ 60-75 λεπτά κάθε μέρα, με ένα 25% να είναι ορθοπεταλιά. Για αυτή τη χρήση είμαι ευχαριστημένος όσον αφορά τη στιβαρότητα και το επίπεδο αντίστασης. Βέβαια δεν το έχω πολύ καιρό για να έχω γνώμη για την αντοχή.

aggelos kapa

Καλησπέρα σας.
Γνωρίζετε πως συνδέουμε στο zwift?Χριεάζεται κάποιο άλλο εξάρτημα για να συνδεθεί? Θέλω να το αγοράσω αλλά δεν ξέρω κάποιον κάτοχο να με κατατοπίσει.
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.

Benutzername