Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
Pan_Panatha

Γεια σας...ήθελα να μάθω αν αυτό ενοχλεί στο στομάχι, που έχω έλκος δωδεκαδακτύλου, κλειστό με αγωγή, εδώ κ 25 χρόνια..

Benutzername

2 Antworten

Gzn Smrns

Δεν με πείραξαν καθόλου αν και έχω ελικοβακτηριδιο ????

Benutzername
xlembouras

Εμένα δεν μου κάναν καμία ενόχληση, αλλά δεν είμαι και ακριβώς ευαίσθητος... Θα πρότεινα να ρωτήσεις γιατρό...

3 Kommentare

Pan_Panatha

Αγαπητέ φιλέ, σε ευχαριστώ για την απάντηση σου, στην ερώτηση μου, όμως οι γιατροί, δεν παραδέχονται τα συμπληρώματα, γιατί έχουν μαθει μονο τα φάρμακα, άλλωστε είναι κ αντί επαγγελματικό να μου πουν ναι..
Ακόμη κ η ίδια η εταιρεια θα μου πει τοβιδιο "να ρωτησω το γιατρό" για νάναι καλυμμένοι απο παντού..δηλαδή χρησμοί της Πυθίας...ο,τι κ να γινόταν είχε πεσει μέσα...πάντως σε ευχαριστώ για την ενημερωση. Επίσης δεν είναι θέμα ευαισθησιας η όχι, ενα προβλημα υγειας κ η ειρωνεία περισσεύει...εύχομαι να μην παθης ποτέ τίποτε, γιατί τότε θα γήινης κ εσύ ευαίσθητος...πρόσεχε λοιπον, τις μεγάλες κουβέντες σου...άντε γεια

xlembouras

Καμία διάθεση για ειρωνία, συγγνώμη αν το εξέλαβες έτσι.

Evoulisious

αν είναι θέμα υγείας και μάλιστα τόσο σοβαρό όπως λες, συγγνώμη κιόλας αλλά μόνο γιατρό μπορείς να εμπιστευθείς.

Benutzername