What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Sakis Kan.

Ποτε θα πεσει η τιμη του αναμεσα στα 150-200 ευρω βρε παιδια,μηπως ξερει κανεις;

Username

1 Reply

jophiel

Όταν βγει το 850;.. Ποιος ξέρει. Πάντως η ποιότητα κατασκευής του είναι πάρα πολύ καλή και δικαιολογεί την τιμή του, κατά τη γνώμη μου.

2 Comments

skroutzerty

Καλησπέρα και πάλι. -Τα 850 και 750 θα είναι προφανώς Microsoft. Πότε περίπου αναμένονται; Ομοίως, πότε περίπου αναμένονται και τα 650 και 550 (το τελευταίο έχει ήδη ανακοινωθεί);
- Μπορώ να δημιουργήσω τον ίδιο λογαριασμό Microsoft (ίδιο e-mail και password) σε παραπάνω από μία συσκευές Windows phone; Μπορεί να υπάρξει θέμα και να μου ζητήσει να κάνω Sign-in με άλλα στοιχεία (e-mail, password) σε μία από τις δύο συσκευές; Μπορώ να δημιουργήσω νέο λογαριασμό Microsoft με στοιχεία π.χ. του XBOX;
- Αν θέλω να μεταβιβάσω τη μία συσκευή μου Windows σε κάποιον άλλο, πως διαγράφω όσα έχει μέσα το τηλέφωνο, συμπεριλαμβανομένου του λογαριασμού Microsoft; Πρέπει να κάνω επαναφορά του τηλεφώνου από την επιλογή Ρυθμίσεις;
- Γιατί δεν κυκλοφόρησε το HTC One M8 for Windows στην Ελλάδα ή και στην Ευρώπη αν δεν κάνω λάθος; Το HTC 8X που έχω σε Windows phone 8.1, είναι εξαιρετικά ποιοτική συσκευή και δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα. Το HTC 8X θα πάρει αναβάθμιση σε Windows 10; Διαβάζω αντικρουόμενα στοιχεία στο διαδύκτιο.
- Μπορώ να έχω σε ένα δίκαρτο κινητό κάρτες από διαφορετικούς παρόχους, π.χ. Cosmote και Wind; Ενδέχεται να παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα;

jophiel

Σύμφωνα με φήμες πάντα, το 750 αναμένεται να ανακοινωθεί το Δεκέμβριο και το 850 στις αρχές του 2016. Για το 650 δε γνωρίζω, αλλά λογικά κάποια στιγμή στους επόμενους 4-5 μήνες.

-μπορείς να έχεις τον ίδιο λογαριασμό σε πάνω από μια συσκευές.
-καλύτερα θα ήταν να κάνεις επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, έτσι ώστε να διαγραφούν όλα τα προσωπικά σου δεδομένα.
-όλα τα τηλέφωνα έχουν παρουσιάσει ελαττωματικές παρτίδες. Τα μη lumia κινητά έχουν μια καθυστέριση στις αναβαθμίσεις λειτουργικού, γεγονός που οφείλεται στον κατασκευαστή. Το γιατί δεν ήρθε στην Ελλάδα το M8 δεν το γνωρίζω. Το αν θα πάρει αναβάθμιση το 8Χ εξαρτάται από την HTC, αφού σνα μηχάνημα είναι πανοιμοιότπο με το lumia 920, που θα αναβαθμιστεί κανονικά.
-Δε νομίζω ότι θα έχεις κάποιο πρόβλημα αν οι κάρτες είναι από διαφορετικούς παρόχους. Τουλάχιστον δεν έχω διαβάσει για κάποιο πρόβλημα τέτοιου είδους.

Username