απ ότι βλέπω όμως πρέπει πρώτα να αγοράσω το κινητό και μετά να κάνω τις δοκιμές.
πάντως για ακόμη μια φορά σ΄ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.
να είσαι και να περνάς καλά.
Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an
απ ότι βλέπω όμως πρέπει πρώτα να αγοράσω το κινητό και μετά να κάνω τις δοκιμές.
πάντως για ακόμη μια φορά σ΄ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.
να είσαι και να περνάς καλά.
2 Antworten
Προφανώς θα πρέπει να αγοράσεις το κινητό για να κάνεις δοκιμες. Αφού η λύση που σου πρότεινα είναι για κινητό. Αν και δεν είναι δοκιμές, αφού στο δικό μου δουλεύουν κανονικότατα.
Δεν πειράζει. Δε σου "έκατσε" αυτή τη φορά. Θα δοκιμάσεις πάλι μήπως τα καταφέρεις στο μέλλον... Να σαι καλά.
Είναι προφανές ότι οι απαντήσεις μου δεν ήταν αυτές που θα ήθελες. Όπως είναι λογικό ο internet explorer δεν έχει σχέση με τον edge, όπως και ο chrome του android δεν έχει σχέση με τον chrome για windows. Αυτό το γνωρίζεις. Γι αυτό και δεν καταλαβαίνω τί είδους δοκιμή περίμενες να κάνεις (ειδικά αφού τα βήματα που σου έδωσα ήταν μόνο για τον internet explorer του κινητού, όπως ακριβώς ζήτησες εξαρχής) και γιατί μου είπες ότι το έκανες και δε σου δούλευε ή ότι το Bing δεν υποστηρίζει ελληνικά....
Μπορείς να ψάξεις στο internet πώς βάζεις bookmark στον edge και κάνεις τη διαδικασία που σου έγραψα και θα δουλέψει. Αν σε ενδιαφέρει να κάνεις τη δουλειά σου βέβαια...