Καλημέρα σε όλους. Έχει βγει η επίσημη αναβάθμιση σε Windows 10 στο Lumia 730; Στο δικό μου με το σύμβουλο αναβάθμισης εγκατεστημένο, όποτε δοκιμάζω μου λέει πως ναι μεν η συσκευή μου δέχεται τα Windows 10, αλλά σε συνεργασία με τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας θα τα καταστήσουν διαθέσιμα το συντομότερο. Έχω Cosmote, μήπως είναι ήδη διαθέσιμα σε άλλους παρόχους; Ξέρει κανείς κάτι;
3 Σχόλια
Τελικά σου έχει δώσει η Vodafone επίσημα τα W10 mobile μέσω της εφαρμογής "Σύμβουλος Αναβάθμισης" από το Store όπως γράφεις σε άλλο σημείο; Σε μένα με COSMOTE και την ίδια εφαρμογή ακόμη είμαι στο "περίμενε". Δεν πιστεύω να εννοείς την εφαρμογή του "insider" από το Store. Αν θες, απαντήσέ μου με κάποιες λεπτομέρειες.
skroutzerty από τα γραφόμενα μου στο συγκεκριμένο θέμα, θα κατάλαβες πως δεν είμαι και κανένας γκουρού τύπου jophiel.
βάζω μόνο ότι είναι επίσημο για να έχω όσο γίνεται λιγότερα προβλήματα. επίσης δε γνωρίζω τη λεπτομέρεια, αν μου το έδωσε η vodafone, απλά της vodafone είναι η κάρτα sim που έχω αν αυτό εννοείς. εγώ κατέβασα την εφαρμογή σύμβουλος αναβάθμισης, και μετά πήγα, όλες οι ρυθμίσεις - ενημέρωση και ασφάλεια - ενημέρωση τηλεφώνου.
και μου έγραψε ένα μήνυμα ότι, " έχουμε καλά νέα για εσάς, μπορείτε να βάλετε τα νέα windwos 10"
η διαδικασία κράτησε περίπου μία ώρα και μετά έκανε και μία ενημέρωση που κράτησε άλλη μία ώρα περίπου. και μετά από καμιά 10-αρια μέρες μου έκανε αναβάθμιση και πέρασε την έκδοση 420 πριν ήταν η 318.
δε ξέρω αν βοήθησαν αυτά που έγραψα. για περισσότερα αν θέλεις δες εδώ έχει πολλούς χρήστες που βοηθάνε πολύ. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=409263&page=189#
υ.γ. μήπως η συσκευή σου είναι αγορασμένη από έξω;
αν ναι, έχω διαβάσει πως υπάρχουν κι άλλοι που δεν πήραν ακόμη τα νέα 10-αρια.
π.χ. αν έχουν περασμένη την πολωνική έκδοση.
Η αναβάθμιση σε 10 γίνεται βάσει της χώρας που απευθύνεται το κάθε μοντέλο. Αν το κινητό σου είναι παραεισαγωγή, τότε μπορεί να κάνει λίγο παραπάνω. Σε κάθε περίπτωση το 730 είναι επίσημα μέσα στη λίστα των κινητών που θα πάρουν τα 10.